Noutăți și comunicate

Arcade Fire sustine un concert in premiera in Romania, la Romexpo, in cadrul Rock The City 2018

7 iunie 2018
Arcade Fire sustine un concert in premiera in Romania, la Romexpo, in cadrul Rock The City 2018
Formatia canadiana Arcade Fire l-a denumit pe David Bowieun adevarat artist, ce a luminat industria muzicala cu al sau talent”. Arcade Fire sustine un concert, in premiera, in Romania, peste doar doua saptamani!

Fara indoiala, intre David Bowie si Arcade Fire a existat o relatie muzicala deosebita, muzicianul englez fiind un adevarat sustinator si protector al grupului canadian. Muzicianul englez a remarcat imediat potentialul si, mai ales, talentul acestora.
David Bowie a fost unul dintre cei mai vechi si sinceri sustinatori ai nostri. El nu numai ca a creat cadrul care a facut posibila lumea noastra muzicala, dar ne-a primit cu gratie si caldura si vom lua cu noi pana dincolo momentele pe care le-am impartasit! Au fost momentele memorabile ale vietii noastre! Nici ca vor mai exista altele. Lumea este, astazi, mai stralucitoare si mai misterioasa datorita lui”, au declarat cei de la Arcade Fire imediat dupa ce artistul s-a stins din viata.

David Bowie si-a facut simtita prezenta in piesa „Reflektor”, semnata de Arcade Fire si pe care o puteti asculta mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=7E0fVfectDo
"Bowie tocmai venea de la studioul din New York in timp ce mixam, doar pentru a asculta cum lucram si a inregistrat piesa cu noi pentru ca i-a placut foarte mult. Chiar ne-a amenintat, in gluma, bineinteles”, a declarat multi-instrumentistul Arcade Fire, Richard Reed Parry.

(2)ArcadeFiresustineunconcert_C9WM5uhBi.jpg


Pe aceasta cale, va reamintim ca Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment ofera publicului roman, in premiera, pe data de 20 iunie 2018, concertul grupului canadian de indie-rock Arcade Fire sub egida ROCK THE CITY. Noul turneu se numeste „Infinite Content”, nimic intamplator, fiind una dintre piesele ce se regaseste pe ultimul album de studio, lansat anul trecut, si intitulat „Everything Now”.

Concertul va avea loc in Bucuresti, la Romexpo (parcarea A).

Exemplificari muzicale:
https://www.youtube.com/watch?v=5Euj9f3gdyM
https://www.youtube.com/watch?v=Erkqdj5ARRQ

Biletele se gasesc in rețeaua Eventim si online pe www.eventim.ro, la urmatoarele categorii de preturi:
  • Diamond Circle – 220 lei
  • Golden Circle – 190 lei
  • Intrare generală – 160 lei
Mult mai multe informatii vor fi comunicate in scurt timp! Prin urmare, va invitam sa urmariti pagina noastra oficiala de Facebook (https://www.facebook.com/ddeastentertainment), pagina oficiala de eveniment (https://www.facebook.com/rockthecityfestival) si site-ul oficial al companiei (http://ddee.ro/).



Despre Arcade Fire

Arcade Fire este una dintre cele mai aclamate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate enumeram: Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.
Arcade Fire si-a inceput activitatea in anul 2001, la inițiativa lui Win Butler si Josh Deu, doi fosti colegi de scoala, iar în 2004 a devenit cunoscut la nivel internațional în urma lansarii albumului de debut, Funeral. Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important in domeniu și a reușit să ajungă în top dupa lansarea celui de-al doilea album de studio, „Neon Bible”, editat in 2007.
Au urmat alte albume care au ocupat locul intai in topurile din America, Canada, Irlanda si Marea Britanie, toate fiind placate ca discuri de aur si platina.
De la formarea acestui grup si pana in prezent au fost elansate 5 albume de studio si 3 EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistenta activitate live, sustinuta de sase turnee. Ultimul turneu a debutat in 2017 sub numele „Infinite Content Tour”, turneu ce isi continua periplul muzical si anul acesta si ne ofera prilejul inclusiv noua sa ii putem avea, live, in Romania, pe 20 iunie la Romexpo!

Discografie
  • Funeral (2004)
  • Neon Bible (2007)
  • The Suburbs (2010)
  • Reflektor (2013)
  • Everything Now (2017)


Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Top