Noutăți și comunicate

Aproximativ o saptamana pana la concertele Dream Theater din Romania

11 mai 2017
Aproximativ o saptamana pana la concertele Dream Theater din Romania
Dream Theater aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România. Astfel, pe 19 mai 2017, formația americană va urca în premieră pe o scenă din inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, la Cluj Arena, iar pe 20 mai 2017 se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert.


După entuziasmul manifestat de cei care și-au achiziționat biletele din pachetele Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket, de ieri organizatorii au pus la bătaie biletele de acces general pentru cel mai așteptat concert de rock al primăverii.

Au mai rămas doar 8 zile până când fanii vor avea șansa unică de a asculta live integral albumul “Images and Words”, cel mai bine cotat disc din istoria uneia dintre trupele etalon ale muzicii rock.

Pe fani îi așteaptă 3 ore de extaz pe 19 mai la Cluj-Napoca și pe 20 mai la București în ceea ce se anunță a fi două evenimente “once in a lifetime”.

Le reamintim posesorilor de Golden Dream Tickets să se înscrie pe http://www.phoenixentertainment.ro pentru a intra în cursa pentru unul din cele 10 pachete VIP Golden.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai și la 250 de lei în ziua concertului.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top