Noutăți și comunicate

Anul douazeci - concert aniversar Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe

9 Mai 2013
Anul douazeci - concert aniversar Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe

Joi, 09 mai 2013, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Sarmalele Reci în Hard Rock Cafe.

Prețul unui bilet este de 40 lei.
Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharestConcertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci "" Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.  

In data de 9 mai, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.

Muzica marca Sarmalele Reci reprezinta un univers aparte, incisiv si incitant pentru unii, cu mesaje sociale si accente ironice, liric si plin de romantism pentru altii. O generatie intreaga a crescut si si-a petrecut tineretea cu muzica Sarmalelor Reci. La momentul maturitatii trupei este timpul regasirii cu universul specific, dar si al descoperirii de noi piese, personaje, stari...

Una dintre cele mai longevive si mai coerente trupe ale rock-ului romanesc, Sarmalele Reci serbeaza douazeci de ani impreuna cu sustinatorii sai, intr-un turneu national ce ajunge pe 9 mai la Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Este timpul regasirii si al intrebarilor. "Tara te vrea prost", "Prostia la putere", "La televizor" sau "Sprit de vara" isi pastrează actualitatea dupa ani? Daca da, inseamna ca societatea romaneasca are nevoie de acesti "lautari de oras" (cum s-au autodefinit la infiintarea trupei), care incomodeaza, dar bucura sufletele. In Anul douazeci, Sarmalele Reci au mai multe lucruri de spus ca niciodata.

Biletele se gasesc online pe iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul unic de 40 de lei si asigură si loc la masa.

Parteneri media: Sapte Seri, Bestmusic.ro, Rock FM, iConcert.ro, InfoMusic.ro, Zonga, Ele.ro, Studentie.ro, Eva.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro si Trilulilu.ro.

Un eveniment organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro cu sprijinul Gala MGMT&PR.
Anul douazeci - concert aniversar Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.