Noutăți și comunicate

Aniversare 1 an de folk in club MoJo Brit Room

2 noiembrie 2010
Aniversare 1 an de folk in club MoJo Brit Room
Marti, 2 noiembrie 2010, e-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita incepand cu ora 20:30 la o seara de muzica live si multa distractie. Pentru acesta saptamana vom sarbatorii impreuna 1 an de concerte folk in club MoJo Brit Room alaturi de Jul Baldovin si invitatii sai in prima parte a serii, iar in a doua partea a serii incepand cu ora 22:30 alaturi de Jonathan David venit tocmai din Marea Britanie ce ne va incanta cu o serie de cover-uri internationale alaturi invitatii sai speciali.

Pretul unui bilet este de 10 lei si resprectiv 7 lei pentru elevi si studenti. Biletele pot fi achizitionate de la intrarea in club.
Pentru contact si rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Alaturi de Jul Baldovin se vor mai afla pe scena : Grupul Cantos, Ovidiu Scridon si Grupul Fox Studis si multi alti artsti folk ce au cantat timp de un an pe scena clubului MoJo Brit Room la serile organizate de e-Folk Events.

Asa ca fara prea multe cuvinte va invitam pe toti sa sarbatorim asa cum se cuvine primul an de concerte de poveste alaturi de echipa e-Folk Events si echipa celui mai bun club bucurestean de concerte LIVE.
Prezenta este obligatore, la fel si buna dispozitie.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Top