Noutăți și comunicate

Ancst coopteaza fostul tobosar Sincarnate si anunta un nou album in 2018

20 august 2017
Ancst coopteaza fostul tobosar Sincarnate si anunta un nou album in 2018
Grupul german de Crust Black Metal ANCST a anunțat semnarea unui contract cu casa de discuri Lifeforce Records pentru lansarea unui nou album. Albumul este planificat să apară în prima parte a anului 2018.

“Suntem mândrii să anunțăm că ne vom unii forțele cu Lifeforce Records pentru următorul nostru album din 2018. Crescând în zona hardcore și metal germană, Lifeforce are un loc special în inimile noastre și ne simțim onorați să fim parte din grupul de formații care activează sub umbrela acestui label, trupe printre care se numără și nemții King Apathy, olandezii de la Teethgrinder sau chiar nume mari precum Heaven Shall Burn sau Between Buried And Me.

De asemenea suntem bucuroși să prezentăm noul membru al trupei noastre, Mihai, care va fi și primul nostru toboșar. Mihai se bucură de experiențe alături de numeroase formații, el făcâd parte și din formația Sincarnate cu care a lucrat la penultimul material de studio “Nothing left to give”, album promovat într-un turneu alături de legendara trupă americană Nile.

În ultimii trei ani am fost în turnee unde toba era asigurată de fostul nostru prieten Roland (404), un sampler care se ocupa de partea de drum machine. A fost o călătorie interesantă deși mulți dintre voi ați fost, în general, nemulțumiți de faptul ca nu avem un toboșar real. În sfârșit veți putea auzi un blastbeat oferit de un toboșar real în următorul nostru turneu din Septembrie alături de King Apathy”

Datele turneului sunt următoarele:

15.09. D-München, Kafe Marat
16.09. D-Karlsruhe, P8
17.09. D-Koblenz, Sk2
18.09. D-Wuppertal, AZ
19.09 D-Gießen, AK44
20.09. D-Münster, Baracke
21.09. D-Göttingen, Teekeller
22.09. D-Rotenburg, Villa
23.09. D-Hamburg, Hafenstraße
24.09. D-Berlin, Zukunft am Ostkreuz

Mai multe detalii despre ANCST puteți găsi pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/angstnoise/

Toată discografia trupei se poate asculta pe:
- Bandcamp - https://angstnoise.bandcamp.com/
- Spotify - https://open.spotify.com/artist/5zGxYEPyynjUkIBgKRI1Wt
- Deezer - http://www.deezer.com/en/artist/6080578


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top