Noutăți și comunicate

An Theos lanseaza noul videoclip al piesei Vuiet de Jale, in club Fabrica

27 aprilie 2018
An Theos lanseaza noul videoclip al piesei Vuiet de Jale, in club Fabrica

La 6 luni dupa aparitia celui de-al 2-lea album al trupei, An Theos lanseaza noul videoclip al piesei "Vuiet de Jale", pe 27 aprilie 2018, in club Fabrica. Alaturi de ei vor urca pe scena cei de la Era Divina, pentru prima data in Bucuresti, Etheric si Vathos.

Bilete se gasesc la intrare in seara evenimentului la pretul de 25 Lei.

AN THEOS este o trupa de epic-folk metal fondata in 2010. Piesele sunt in limba romana si sunt bazate pe traditiile autentice din istoria Romaniei. Opt membri alcatuiesc trupa: voce masculina si feminina, vioara, clape, 2 chitari, chitara bass, tobe. Playlistul dintr-o varietate de piese metal, majoritatea regasindu-se pe cele doua LP-uri lansate de aceasta: “Semintia Daca” (2016) si “Spre Cer” (2017).

Pana in prezent, trupa a acumulat o experienta vasta, nu doar in arta de a canta live, ci si in organizarea unui spectacol deosebit. Avand mai mult de 100 de concerte sustinute, An Theos este pregatita sa prezinte un show complet: atat energic muzical, cat si spectaculos.


ERA DIVINA este o trupă de symphonic metal ce reușește să integreze într-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk și heavy metal în creația artistică.

Debutul concertistic al formației a avut loc în martie 2013 în Suceava, alături de o altă trupă din Rădăuți, Elvira. Între 2013 și 2015 formația a susținut concerte în Suceava, Iași și Bacău în deschiderea altor trupe mai cunoscute, precum Era Decay sau GOD, dar și în cadrul concursurilor naționale de interpretare muzicală “Muzritm” de la Vatra Dornei, “Bandabeat” din Iași și semifinala pe Moldova a concursului Wacken Metal Battle România, ediția 2014.


ETHERIC este o trupa care s-a format in vara lui 2016 si care abordeaza ca stil, melodic metal cu influente de progressive metal. Componenta trupei Etheric este urmatoarea :

Corina - Lead vocals (ex-InBound, ex-Abigail);
Marian Alecu - Guitars;
Adrian Şerb - Bass (ex-Rising Feud);
Ana Pantilie - Keyboards (ex- Lirika);
Victor Vrabete - Drums (actual Secret Society);

Primul single, “Losing Control”, a aparut pe data de 19 Septembrie 2016 si a fost lansat pe canalul de youtube al trupei si pe pagina de facebook. Primele concerte au avut loc in toamna anului 2016. In 2017 Etheric a avut mai multe concerte, alaturi de trupe ca Dirty Shirt, Bucovina, Aeon Blank, Alpha Q dar si legendele rock-ului romanesc, Iris.


VATHOS:
"Suntem o trupă de post black metal din București, care a fost fondată în anul 2017, având la bază mai multe influențe, subgenuri, atmosferic, melodic death, etc. Váthos a luat ființă în mâinile lui Ducu, Clau Negrilă, Alexandru Găinușă și Gigi. Clau Negrilă a fost nevoită să plece din motive personale - din fericire am întâlnit-o pe Dany Ice cu atitudinea ei dinamică și sunetul basului dur, și nu în ultimul rând, Radu Alexandru, să proiecteze vocea în moduri prin care ne reflectă gândurile și ideile.Împreună, vom aduce un sound proaspăt scenei de post black metal, adăugând perspectiva noastră. Suntem unitate, sens, suntem Váthos."



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top