Noutăți și comunicate

Amorphis va sustine un concert in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2018

15 iunie 2018
Amorphis va sustine un concert in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2018
Trupa Amorphis va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest, revenind in Romania cu un nou album, Queen Of Time, lansat in acest an via Nuclear Blast.

Un nume a carui baza de fani este de necontestat, dorinta a fost ca Amorphis sa concerteze drept unul din cei patru headlineri ai festivalului, circumstantele legate de programul trupei cat si logistica fortand ca acest show sa aiba loc in postura de co-headliner, in ziua de sambata, alaturi de Powerwolf.

Queen Of Time este deja considerat unul din cele mai bune albume ale anului, produs de Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Kreator) si inregistrat/compus alaturi de Olli-Pekka Laine, basistul din formula origina Amorphis, prezent pe primele sapte materiale discografice ale grupului finlandez.

'Sa fiu sincer, Oppu a fost solutia perfecta pentru a intregi componenta Amorphis. Cand am inceput sa cantam primele showuri impreuna, totul a fost atat de familiar. Implicarea sa a fost totala in ce priveste compozitia si aranjamentul acestor piese.' declara Esa Holopainen, chiarist in formula Amorphis inca din 1990. 'Piesele sunt mult mai agresive, mai dinamice, mai complexe. Rezultatul este un Amorphis pe care nu l-ati mai auzit pana acum.'



Totodata, avem si o veste mai putin placuta. Datoria programului incarcat a membrilor Metal Allegiance, acestia concertand alaturi de nume etalon ale scenei internationale, formatia este nevoita sa anuleze intregul turneu european. Muzicienii regreta enorm decizia fortata, insa au promis ca un show in Romania va avea loc in viitorul apropiat. Dat fiind timpul scurt pana la editia din acest an, ne este imposibil sa gasim un inlocuitor potrivit.

Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival dedicat muzicii metal in Romania, are loc in perioada 2-5 august, pe terenul de Biatlon din Rasnov, peste 50 de formatii concertand pe durata celor patru zile de festival.

Pana in acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, AMORPHIS, POWERWOLF, CONVERGE, ENSLAVED, DYING FETUS, FLESHGOD APOCALYPSE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, GOATWHORE, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, DOYLE (MISFTIS), COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, ALLOCHIRIA, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, SUR AUSTRU, INGESTED, NERVOCHAOS, KUROKUMA, ROCK N GHENA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83RS, IMPURE WILHELMINA, TO KILL ACHILLES, SYN ZE SASE TRI, CONFESSIONS OF A TRAITOR, DIZIDENT, VATHOS, OF VIRTUE si THE ROYAL.

Biletele sunt disponibile online cat si in retele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.iabilet.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top