Noutăți și comunicate

Amarthalos lanseaza un nou album la 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014

14 aprilie 2014
Amarthalos lanseaza un nou album la 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014
Organizatorii 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014 au placerea sa anunte o lansare de CD in cadrul ultimei zile de festival! Iata despre ce este vorba, in cateva cuvinte care apartin chiar celui care se afla in spatele proiectului Amarthalos:

"Salutari tuturor celor ce urmaresc activitatea si muzica Amarthalos.
Un motiv in plus de a va anunta doua evenimente: o noua aparitie live marca Amarthalos si lansarea unui material Amarthalos, amandoua in cadrul unei seri speciale.

Din nou universul muzical si spiritual creat de Amarthalos se va deschide si pentru prima data Amarthalos va prezenta viziunile sale la Sibiu.

Cei dornici sa descopere, sa revada, sa simta si sa traiasca atmosfera speciala creata de Amarthalos sunt asteptati duminica 4 Mai 2014 in Sibiu, la Club Bohemian Flow (Piata Mica Nr. 26) in cadrul evenimentului 1 Mai Rock Festival.

Deoarece in fiecare eveniment Amarthalos aduce mai aproape de public viziunile sale artistice, acest eveniment poarta numele de "Visions... from the 124th sunset".

In cadrul acestei seri, cei interesati de sonoritati ambientale marca Amarthalos au posibilitatea de a intra si in posesia unui CD scos special pentru acest eveniment, material intitulat "Visions... from the 124th sunset".

Materialul este o culegere, o compilatie, ce va cuprinde viziunile prezentate in cadrul acestei seri, cuprinzand piese din 2003 pana in prezent.

Nu imi mai ramane decat sa va prezint coperta pentru "Visions... from the 124th sunset" (multumirile pentru imagine merg catre Sam).

Pe aceasta cale Amarthalos multumeste organizatorilor si celor implicati in acest festival pentru posibilitatea de a participa in cadrul acestui eveniment deosebit."



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top