Noutăți și comunicate

Amarthalos, Hteththemeth si Kistvaen la Deep In The Underground 4 in club Rockstadt din Brasov

27 aprilie 2013
Amarthalos, Hteththemeth si Kistvaen la Deep In The Underground 4 in club Rockstadt din Brasov
Sambata, 27 aprilie 2013, Next Evil Event va invita de la ora 20:00 in club Rockstadt din Brasov la Deep In The Underground 4 - o editie cu multa muzica exuberant de depresiva. Trei titulaturi ce isi invart codita in jurul black metal-ului, combinandu-l in fel si chip cu tot felul de sonoritati mai mult sau mai putin ciudate, va invita sa celebrati impreuna cu ele o seara magica.

Biletul de intrare va costa 15 lei iar berea va curge din belsug pe acorduri intunecate. Obisnuita tombola nu va lipsi, prilej pentru multi sa-si procure artefacte pentru vremurile tulburi in care traim.



Amarthalos
Vrajitor in arta magiei sunetului, muzicianul va transmite in aer sunete venite parca din alta lume. Imbinand cu succes elementele ambient cu black metal-ul, proiectul maestrului va propune o incursiune in interiorul spiritual al lumii ce ne inconjoara.



Hteththemeth
Dupa prezenta la editia cu numarul 3 a aceluiasi festival, noul album conceput de Lao Kreegan (aka Leo) si echipa sa, pe numele sau "Best Worst Case Scenario", isi dezvaluie mai departe povestea, purtand ascultatorul in continuare prin peisaje muzicale pline de trairi intense, unele chiar duse la extrem.



Kistvaen
Cea mai reprezentativa emblema a black metal-ului depresiv, trupa revine in orasul nostru, prima data fiind chemata cu ceva ani in urma in cadrul primului eveniment organizat de catre Next Evil Event. Avand la activ un album deosebit - "Unbekannte" si o componenta demna de un supergrup, Kistvaen este o prezenta mai mult decat placuta fie ca vorbesti de muzica ei, fie ca te referi la membrii trupei.


http://www.facebook.com/events/471066606268769
http://www.last.fm/event/3553139+Deep+In+The+Underground+4+

 
Next Evil Event
http://www.myspace.com/nextevilevent


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top