Noutăți și comunicate

Alternosfera pe ultima suta de metri pentru concertul eveniment de la Bucuresti

6 decembrie 2012
Alternosfera pe ultima suta de metri pentru concertul eveniment de la Bucuresti
Doar cateva zile ne mai despart de concertul-eveniment pe care ALTERNOSFERA, trupa din Republica Moldova, il va sustine la Bucuresti. 

Concertul de sambata, 8 decembrie 2012, de la Turbohalle este asteptat deopotriva atat de fanii Alternosferei, cat si de trupa insasi. Va fi un concert intr-un spatiu enorm, in care publicul va avea suficinet loc sa cante si sa danseze. Va fi un concert intr-un spatiu in care petrecerea se va intinde pana dimineata, pentru ca "fratii" mai mari ai Turbohalle sunt nimeni altii decat Kulturhaus si The Silver Church Club.

Nu doar fanii si apropiatii trupei asteapta acest concert. Cu ochii pe evenimentul din 8 decembrie e cam toata miscarea underground de la noi, pentru ca ALTERNOSFERA este prima trupa de alternativ care a "indraznit" sa organizeze un concert intr-un spatiu atat de mare.

Asadar, sambata, 8 decembrie, ALTERNOSFERA TE CHEAMA! ALTERNOSFERA TE-INDRUMA!

ALTERNOSFERA iti spune cum sa ajungi la Turbohalle:
- cu metroul: Statia PACII, Magistrala M3 (A.Saligny-Preciziei)
- cu autobuzul: 137, 138, 236 / Statia Imprimeria Nationala
          - liniile de noapte: N115, N116.
- cu troleibuzul: 61, 62/ Statia Imprimeria Nationala

3-Alternosfera_pe_ultima_suta_de_FeLmpNlgj.jpg
 
Alternosfera a invitat LONGA, o trupa noua din Transnistria, sa cante in deschiderea  evenimentului de la Bucuresti.

"Longa" a fost fondată în anul 2009 din fostii membri ai trupelor "EXNN" și "Mata Hari". Initial, membrii trupei au experimentat mai multe stiluri muzicale. Acum au elaborat un sound propriu, în care se imbina elemente din trip-hop, IDM si muzică electronică.

Longa inseamna: Yana Apostol - voce / Alexandru Balint - ghitară, aranjamente / Alexandru Dasco- tobe / Igori Cozac  - aranjamente, inginer de sunet.

Mai multe detalii despre LONGA, aici: http://longamusic.com


DJ Mario Cruxfader se va ocupa de petrecere pana in zori. Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani.
 
1-Alternosfera_pe_ultima_suta_de_TofOp8Kz2.jpg

Pentru acest eveniment, perioada de pre-sale s-a incheiat, asa ca biletele se vor putea achizitiona la locatie, incepand cu orele 21.00.

Pagina de FB a evenimentului: http://www.facebook.com/events/483658588322198/?fref=ts


Evenimentul este promovat de catre Radio Guerrilla si UTV.

Parteneri media: Catavencii, Sunete, Zile si Nopti, BeWhere the City is!, Tataia, 9AM.ro, B365.ro, best-event.ro, BestMusic.ro, Cooperativa Urbana, Feeder, HotCity.ro, HypeStreet, iconcert.ro, InfoMusic.ro, inoras.ro, Let's rock.ro, MaximumRock.ro, Metalfan, Metalhead, Metropotam, Mixtopia, MusicNights.ro, Muzicabuna.ro, No3.ro,   Orasulm.eu, Port.ro, Realitatea.net, RockStage.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TheBeat.ro, Tilllate.com, TIUK!, Urban.ro, Urboo.ro, UZR.ro, Veioza Arte.

Sursa : Alternosfera Band
http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/Alternosfera


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top