Noutăți și comunicate

Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Suceava si Iasi

18 Aprilie 2013
Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Suceava si Iasi

Cu  pasi repezi, Epizodia Tour ajunge in acest sfarsit de saptamana in Moldova, pentru doua concerte:
- vineri, 19 aprilie 2013 la Suceava, in Talcioc Cultural (Bulevardul 1 Decembrie 1918) 
- sambata, 20 aprilie 2013 la Iasi, in Underground Pub (Galeriile Stefan cel Mare, La Spirala).

Concertele vor incepe dupa orele 21:00 si fac parte din turneul de promovare in Romania al celui mai recent album al trupei, "EPIZODIA".

Cel de al patrulea single extras de pe albumul "Epizodia" a fost lansat astazi pe pagina oficiala de youtube a trupei, si se  poate asculta aici:  ALTERNOSFERA "" "Armata" - http://youtu.be/wSphVpiZw-A.

Alternosfera va incheia acest turneu printr-un concert-eveniment la Arenele Romane, in data de 25 mai 2013. Biletele pentru eveniment s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona din locatie, la pretul de 30 lei.                             

Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic "" "Virgula", a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca "Virgula" reprezinta miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.


Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

Sursa: Alternosfera
http://www.alternosfera.ro

Foto : Ana Poenariu
Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Suceava si Iasi Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.