Noutăți și comunicate

Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Brasov si Buzau

29 - 30 Martie 2013
Turneul de promovare al celui mai recent material dicografic al trupei ALTERNOSFERA "" EPIZODIA, continua in acesta saptamana cu doua concerte: la Brasov (vineri, 29 martie 2013, Club Rockstadt) si Buzau (sambata, 30 martie 2013, Cafeneaua Artistilor).

Paginile de facebook ale evenimentelor, aici:

Alternosfera EPIZODIA Tour - Rockstadt
- Brasov "" Rockstadt - 29 martie 2013
http://www.facebook.com/events/476406855742190/Alternosfera EPIZODIA Tour - Cafeneaua Artistilor
- Buzau "" Cafeneaua Artistilor -  30 martie 2013
http://www.facebook.com/events/273139156150299/
Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic "" "Virgula", a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca "Virgula" reprezinta miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (Ï€). Invaluita in trecut de misticism, constanta Ï€, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

Asculta aici 3 noi single-uri de pe albumul "EPIZODIA".

Alternosfera "" Singuratate
http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c

Alternosfera "" Nepoata lui Gagarin
http://www.youtube.com/watch?v=EqoiEXn8dkY

Alternosfera "" Drumuri π (necunsocute)
http://www.youtube.com/watch?v=UVLce3FDAmA

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.
Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Brasov si Buzau Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.