Noutăți și comunicate

Alternosfera, Zdob si Zdub, Vama si Triggerfinger la Shine 2015

6 aprilie 2015
Alternosfera, Zdob si Zdub, Vama si Triggerfinger la Shine 2015
In 4 si 5 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului Shine care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger alaturi de Zdob si Zdub si Vama sub egida "Come And Shine" !

Inca un headliner se alatura festivalului: castigatoarea Best Romanian Alternative Band la Metalhead Awards pentru doi ani consecutivi, Alternosfera ! Alaturi de moldoveni, pe scena vor urca si bucurestenii de la Pixels.



Desi din Republica Moldova, Alternosfera domina topurile muzicale din Romania, iar numarul extrem de mare de fani prezenti de fiecare data la concerte a propulsat trupa intr-o pozitie de top in zona rock-ului alternativ. Cu 16 ani de experienta, Alternosfera are la activ 4 albume si un Ep: "Orasul 511" (2005), "Visatori cu plumb in ochi sau Ultima scrisoare catre femeia nordica" (2008), "Flori din groapa marianelor", "Virgula" (2012), "Epizodia" (2013).

Din playlist nu vor lipsi piese precum "Flori de mai", "Orasul 511", "Inchisoarea alba", "Wamintirile", "Epizodia", "Singuratate", "Arunca-mi", "1500", "Femeia Nordica", dar si piese cantate mai putin in concerte.

Alternosfera lucreaza la piese noi, pregateste un nou album si promite ca de obicei un show de zile mari, moldovenii fiind si trupa care inchide festivalul Shine 2015 !



Trupa Pixels a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 - Lastrada Music si Tkovctrl 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.
In cei opt ani de activitate, Pixels au trecut in Cv concerte cu Unkle, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club. Din 2012 Pixels canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).



Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec, multe altele urmand a fi anuntate in curand.

Abonamentele de doua zile pentru Shine sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.myticket.ro respectiv http://www.eventim.ro
  • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 mai
  • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Magazinele Diverta
- reteaua Eventim din toata tara (Magazinele Vodafone, Orange, Humanitas, Domo, Carturesti, Sala Palatului, Germanos)

Facebook event: http://www.facebook.com/events/208220042697604

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand pe afis !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top