Noutăți și comunicate

Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes la Metalhead Alt.Rock Awards 2013 in Club Colectiv

13 februarie 2014
Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes la Metalhead Alt.Rock Awards 2013 in Club Colectiv
Joi, 13 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 în Club Colectiv la un concert cu Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes cu ocazia decernarea premiilor Metalhead Alt.Rock Awards 2013.



Trupa Alternosfera din Republica Moldova a castigat, in urma voturilor publicului, titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre Metalhead.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania.

Cu acest prilej, Alternosfera va sustine un concert in cadrul Galei Metalhead Alt.Rock Awards 2013, joi, 13 februarie 2014, in Colectiv (Bucuresti, Strada Tabacarilor nr. 7, in incinta fostei fabrici Pionierul), dar si cateva concerte in tara, in orase precum Timisoara, Cluj, Brasov sau Constanta, dupa cum urmeaza:
- vineri, 7 februarie 2014, Timisoara, Club Daos
- sambata, 8 februarie 2014, Cluj, Flying Circus Pub
- duminica, 9 februarie 2014, Brasov, Rockstadt
- joi, 13 februarie 2014, Bucuresti, Colectiv
- sambata, 15 februarie 2014, Constanta, Doors Club



Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si de pe http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro si http://www.Eventim.ro



Ascultatorii de muzica rock au votat timp de o luna iar cele trei trupe au castigat cele 3 premii importante pentru rockul alternativ romanesc:

Alternosfera - Best Romanian Alternative Rock Band
Mercedes Band - Best Romanian Alternative Rock Album
Pinholes - Best Romanian Alternative Rock Newcomer



METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania, premiaza in fiecare an realizarile celor mai bune trupe romanesti in cadrul unei gale intitulata sugestiv: METALHEAD Awards ! In 2014 vom avea parte de 2 concerte live: pe 7 februarie castigatorii premiile de metal, Negura Bunget, Bucovina ci Vidma iar pe 13 februarie, castigatorii premiilor de rock alternativ: Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes.
Premiile au fost acordate pe baza votului publicului.
Club Colectiv - Strada Tabacarilor nr. 7, zona Pasajului Marasesti.

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/699721756739077


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top