Noutăți și comunicate

Alternative Hour - editie speciala MORRISSEY

12 octombrie 2015
Alternative Hour - editie speciala MORRISSEY
Luni, 12 octombrie 2015, Hefe sta de vorba cu Andreea Andreescu, Communication Manager @ Events, organizatorul primului concert Morrissey in Romania, eveniment care va avea loc pe 14 octombrie 2015 la Sala Palatului.

Playlistul emisiunii va fi presarat cu hit-urile trupei THE SMITHS si piesele prin care solistul trupei, Steven Patrick Morrissey, a cucerit publicul din intreaga lume.

Biletele la concert se mai pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas & Cărturești, etc)

http://www.facebook.com/events/503504353139552/
http://www.events.ro



(2) Alternative_Hour_-_editie_spec_4JpWOWFKQ7.jpg

In a doua parte a emisiunii, trupa Flesh Rodeo povesteste despre EP-ul pe care il lanseaza pe 16 octombrie 2015 in club Fabrica (Bucuresti) - `End of Greatness` si turneul national care va urma.

http://www.facebook.com/fleshrodeo
http://www.fleshrodeo.com



(1) Alternative_Hour_-_editie_spec_Dh6oV3BPCd.jpg

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Hefe îți dă întâlnire săptămânal, la Alternative Hour, cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel
http://www.1music.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top