Noutăți și comunicate

Alte confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015

7 iulie 2015
Alte confirmari la Drumstage - Rockstadt Extreme Fest 2015
Noile confirmari din cadrul Rockstadt Extreme Fest care va avea loc in perioada 12 august 2015 - 15 august 2015 la Rasnov, sunt Septimiu Hărșan, Marian Mihăila, Alex Hălmăgean.



Proiectul Drumstage, demarat si organizat de NoCity Studio in colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest in cea mai complexa formula de pana acum.Aflat la a patra editie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de "drum battle", alaturi de recitaluri, workshopuri, concursuri, discutii despre echipamente in live/studio si nu in ultimul rand "meet and greet". Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe pagina de facebook si pe canalul oficial de youtube:

https://http://www.facebook.com/drumStage

https://http://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg

Septimiu Harsan

Tobosarul trupelor Necrovile (brutal death metal), The Thirteenth Sun (atmospheric rock/metal), Code Red (death metal), Spectral (technical death metal), Aria Urbana (electro) si Indian Fall (melodic black metal), avand de asemenea un proiect alaturi de chitaristul sarb MiloÅ¡ Batoćanin (Synesis Absorption, Disdained) si diverse alte colaborari in calitate de session drummer, este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine, cu trei ocazii - un articol, un feature pe compilatia "Brutal Beatings" si un interviu in exclusivitate, alaturi de mai multe clipuri publicate de-a lungul timpului pe site. La 27 de ani (n. 18 septembrie 1987), Septimiu practica instrumentul de aproximativ 15 ani, deși primul set de tobe l-a avut abia în anul 2008, cand, venind dintr-un background metal, din zona thrash/speed, a inceput sa aprofundeze mai multe abordari stilistice la tobe: jazz, funk, progressive rock, death metal si chiar beaturi electronice. A urmat cursuri de teoria muzicii, armonie si percutie clasica, in paralel fiind student si la Facultatea de Litere.

https://http://www.youtube.com/watch?v=nQ6eadViP3c

Marian Mihaila

A început sa bata la tobe la varsta de 17 ani, vinovat pentru asta fiind Lars Ulrich. A trecut prin multe incercari de cover-uri (autodidact fiind), urmarind ca mereu sa abordeze piese care sa reprezinte o provocare pentru el.

Prin 2002 a pus bazele trupei Protest Urban, in 2009 a luat naștere White Walls iar intre ele a mai activat in Fortuneteller, Interitus Dei, Men In The Mirror (Michael Jackson tribute band) si Lupu' cel Rau.

A reușit sa isi cumpere primul set de tobe prin 2007, un Mapex Pro M (2 tom-uri, 2 floor tom-uri) pe care l-a folosit atat la inregistrari cat si in concerte. Ca si fete de tobe foloseste Remo Ebony Pinstripe, cinelele sunt Sabian si Istanbul, iar pedala dubla DW 9002.

https://http://www.youtube.com/watch?v=P7ADXfm-cGU

Alex Halmagean

"Tobele au inceput sa ma pasioneze de la varsta de 18 ani si in acelasi an de ziua mea am primit primul meu set de tobe cadou de la mama mea.

Nu am luat lectii de tobe deoarece eu si cu chitaristul din trupa ne ambitionam unul pe celalalt spre bine si eram obisnuiti inca de la inceput de ajutorul videourilor de pe youtube.

Am fost ajutat mult de piesele dupa care faceam cover deoarece tot timpul incercam o piesa mai grea pentru mine si dupa ceva timp m-am decis sa imi si fac o pagina pe care sa le postez."

Proiecte muzicale: Qualia, Elder Entity

Cei 11 tobosari deja anuntati in line-up: Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Mușat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), Razvan Ristea (Luna Amara), Tarocco Alex ( Krepuskul), Adam Marko, Flavius Hosu, Chris Olsman.

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage va putea fi vizitat pe parcursul zilelor de 13-15 August. Pentru cei ce vor sa participe activ la workshop/tutoriale, DrumStage pune la dispozitie bilete cu accces special (Meet and Greet, Full acces backstage DrumStage, drum time cu sau fara antrenor, participare activa la workshop, fie pe scena sau in public) in valoare de 25ron (5.6 Euro).

Facebook event: http://on.fb.me/1DvsG91

https://http://www.facebook.com/rockstadtextremefest

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://http://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro )


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top