Noutăți și comunicate

Altar Of Plagues revin in Romania

14 martie 2015
Altar Of Plagues revin in Romania
Dupa succesul din 2011 de la Bucuresti, respectiv 2013 din cadrul Dark Bombastic Evening, trio-ul irlandez ALTAR OF PLAGUES revin in Romania unde vor sustine 2 concerte exclusive: sambata, 14 Martie la Bucuresti in clubul Colectiv si duminica, 15 Martie la Cluj Napoca in Flying Circus Pub.

Trupa si-a exprimat dorinta sa revina pe o scena din Romania in cadrul ultimului turneu pe care acestia il vor sustine pe parcursul anului, fiind impresionati de modul in care au fost primiti de fiecare data de catre publicul autohton.
Alaturi de ALTAR OF PLAGUES pe scena cluburilor Colectiv si Flying Circus vor mai urca doua trupe ce vor veni din Polonia pentru acest eveniment, respectiv ENTROPIA si MAZE.

Tinand cont ca AOP au anuntat ca acesta va fi ultimul turneu pe care trupa il va intreprinde, cele doua concerte devin doua evenimente care nu trebuie ratate de catre fanii trupei si nu numai.

Biletele pentru ambele evenimente sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, pretul unui bilet fiind de 30 RON.

ALTAR OF PLAGUES - https://www.facebook.com/altarofplagues 

In 2006, in Irlanda, a luat nastere un grup muzical ce a reusit intr-un timp relativ scurt sa uimeasca scena internationala cu materiale exceptionale, cum ar fi EP-urile "Through The Cracks Of the Earth""Sol" si "Tides".
In 2009 trupa a lansat albumul de debut White Tomb, album ce a fost declarant de catre Decibel Magazine cel mai bine album al anului 2009.
Imediat dupa aparitia pe scena festivalului Roadburn din 2010, trupa a semnat un contract cu Candleight Records (casa de discuri britanica ce a lansat in urma cu multi ani trupe ca EMPEROR sau OPETH) cu ajutorul acestora fiind lansat albumul Mammal, album pe care revista Terrorizer l-a clasat in topul celor mai bune albume din 2011. Odata cu lansarea acestui album trupa a concertat in Europa, totul culminand cu aparitia pe scena festivalului Damnation Festival.
Teethed Glory And Injury, reprezinta ultmul material de studio, albumu fiind lansat in 2013. Odata cu lansarea acestui album trupa si-a reconfirmat statutul de nume cult pe scena metal international.

ALTAR OF PLAGUES imbina iscusit Black Metal-ul agresiv si rapid cu elementele Ambient, Atmospheric, Progressive, Doom Metal sau Post-Rock, piesele rezultate fiind foarte lungi si elaborate.

ALTAR OF PLAGUES - lineup:

Dave Condon - bass, voce
James Kelly - chitara, voce, synth
Johnny King - tobe

ENTROPIA sunt o trupa de black / post metal din localitatea OleÅ›nica, Polonia. Dupa lansarea albumului de debut "Vesper", in 2013, album foarte bine primit de scena metal, acestia au urca pe scena alaturi de artisti precum Mayhem, Aluk Todolo si bineinteles Altar of Plagues.

In acest moment trupa lucreaza la un nou material discografic, urmand sa anunte mai multe detalii in perioada urmatoare. After releasing their critically acclaimed debut album "Vesper and playing gigs with bands such as Mayhem, Altar Of Plagues and Aluk Todolo they are currently working on the next record.

http://www.facebook.com/mourningentropia   
http://www.entropia.bandcamp.com 

MAZE sunt o trupa polono-germana, genul muzical abordat de acestia fiind sludge/black metal. Trupa a fost formata in 2014 de catre doi din membrii ENTROPIA (Jakub Cołta la chitara si Patryk Budzowski la tobe). La scurt timp Patryk Budzowski (tobe) si vocalistul german Brian Michalski s-au alaturat trupei. Albumul de debut urmeaza sa fie lansat in perioada imediat urmatoare, trupa promitand un show spectaculos in cadrul acestor evenimente.



Evenimente recomandate

Top