Noutăți și comunicate

All in One Metal Tribute, in Rockstadt Brasov

29 noiembrie 2011
All in One Metal Tribute, in Rockstadt Brasov
In data de 12 martie 2011 s-a organizat faimosul Metallica Tribute, in Rockstadt Brasov. A fost totodata un altfel de concept fata de tributurile clasice: s-a cantat Metallica in stil propriu - unu la unu, deathcore, voce si pian, electro, etc.
Ne-am gandit ca asemenea seri trebuie sa se repete. Dar trebuie sa venim cu ceva nou. Astfel, cateva trupe cunoscute din Brasov vor canta cate 3-4 piese de la 3-4 trupe vechi ce au marcat istoria metal. Deci, o trupa va canta 3-4 piese fiecare diferita de la 3-4 trupe fiecare diferita.
Trupele participante sunt: DELIVER THE GOD CODE RED SEARING BLAZE PERSEVERANCE ROTRAVE OBSIDIAN CONSPIRACY
Trupele tribut sunt: ANATHEMA AT THE GATES BLACK SABBATH CELELALTE CUVINTE DEATH DIO IRON MAIDEN JUDAS PRIEST KORN KREATOR MACHINE HEAD MEGADETH METALLICA MORBID ANGEL MOTORHEAD NAPALM DEATH OBITUARY PANTERA PARADISE LOST PESTILENCE RAGE AGAINST THE MACHINE SACRED REICH SEPULTURA SLAYER TIAMAT Va asteptam la o seara intre prieteni, sa petrecem, sa ne simtim bine, sa ne amintim de tinereti. Pret intrare: 10 lei.

FOARTE IMPORTANT! Stim ca lumea este obisnuita sa vina mai tarziu la concerte decat este anuntat pe afis, din experienta se intarzie. De data aceasta nu se va intarzia, open doors la 18:00 si se va incepe for real la 19:00. Din cauza ca sunt 6 trupe, timpul de schimbare intre ele devine o problema iar mai mult de 23:30 nu se poate intarzia cu galagia. Deci, va incepe la 19:00 ca sa ne incadram in timp. Prin urmare, veniti la 18:00 la club ca sa sustineti inclusiv primele trupe. Site eveniment: https://http://www.facebook.com/events/155587184536918/


Evenimente recomandate

Top