Noutăți și comunicate

AlithiA a lansat videoclipul piesei Sacrifice

12 februarie 2016
AlithiA a lansat videoclipul piesei Sacrifice
Trupa australiana AlithiA (Melbourne - psychedelic space rock) ne poarta prin haosul show-ului live si in spatele scenei de turneu in nouul lor videoclip pentru piesa 'Sacrifice'. Videoclipul include imagini live din turneul lor in Australia si Europa, precum si montaje din spatele scenei in Rusia, Bulgaria si Grecia. De asemenea, veti vedea in acest videoclip si scene din viitorul film "mockumentary-art" al trupei, intitulat tot 'Sacrifice' (regia George Kalpa), unde, o echipa de filmare atenta urmeaza grupul de 48 de ore, iar membri trupei trec prin situatii care proiecteaza ideea unei iminente despartiri, si a unui show de placare.

'Sacrifice' reprezinta cea mai grea piesa a trupei, avandu-l ca invitat pe Zoltan Bodoczy (Hungary's premier art-rock quintet Grand Mexican Warlock). Este o piesa puternic emotionala si captivanta, de pe albumul de debut To The Edge Of Time (Bird's Robe Records). Trupa a crescut rapid ca reputatie si datorita show-urilor live explozive, fiind totodata o trupa care celebreaza un stil de viata fara limite.

(2) AlithiA_a_lansat_videoclipul_p_vQ3Z4uGd.jpg

Videoclipul surprinde etica DIY a trupei, "street dogs". A fi "street dogs" inseamna sa rescrii regulile... sa rescrii drumul tau... sa imparti cu altii... si sa te alature celor mai nebuni pentru plimbare!



2016 va fi un an aglomerat pentru AlithiA, noul lor album va fi inregistrat la intersectia dintre Europa si Asia, in nimeni altul decat Istanbul (Turcia) si de asemenea, se contureaza un nou turneu international.

Reputatia trupei AlithiA ca o trupa profunda si cu un show live hipnotizant s-a raspandit rapid, si in urma celor mai recente concerte alaturi de Animals As Leaders (USA), Dead Letter Circus, Ne Obliviscaris, sleepmakeswaves si Caligula's Horse.

AlithiA - Sacrifice
https://www.youtube.com/watch?v=odC8fLowqns



AlithiA: Website, Facebook, Twitter, Youtube, Instagram
Media Enquiries info@wildthingpresents.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top