Noutăți și comunicate

Alin 'Coiotu' Dinca, invitat special la concertul formatiei Krypton

8 noiembrie 2014
Alin 'Coiotu' Dinca, invitat special la concertul formatiei Krypton
Joi, 27 noiembrie 2014, formatia KRYPTON va sustine in Club Colectiv din Bucuresti, ultimul concert de pe anul acesta!

2014 a reprezentat un prag important pentru trupa, deoarece a marcat revenirea in formula de aur a acesteia, cu Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaiescu - chitara, Dragos Docan - bas, Sorin Voinea - claviaturi si Razvan "Lapi" Lupu - tobe.

Mai mult, Krypton are planuri importante de viitor, muncind la un nou album, care are ambitia de a aduce ceva fresh in rockul contemporan, ca o dovada ca, in ciuda carierei indelungate, formatia nu si-a pierdut forta creativa.

De curand, am anuntat trupa care va deschide concertul Krytpon de pe 27 noiembrie din Club Colectiv. Este vorba despre Shifting Sands, din Bucuresti. Cu toate acestea, lista invitatiilor speciali continua cu nume emblematice ale scenei muzicale din Romania!

A sosit momentul sa anuntam ca Alin "Coiotu" Dinca, cunoscutul solist al formatiei TROOPER, va urca pe scena alaturi de Krypton, in cadrul concertului special! Alin a tinut sa spuna cateva cuvinte despre participarea lui la show, scotand in evidenta prietenia frumoasa dintre Krypton si grupul sau.

2-Alin_Coiotu_Dinca_invitat_s_Ob00CwtMRp.jpg

"Trooper are legaturi vechi cu baietii din Krypton. I-am invitat in mai multe evenimente organizate de noi si ei au venit mereu cu mare bucurie. Asa ca a sosit momentul sa urc si eu pe scena alaturi de ei pentru o piesa. O sa ne distram teribil. Stiu cum se lucreaza in echipa lor si profesionalismul este la el acasa. Nu vreau sa povestesc despre fiecare om in parte si despre cata istorie au scris ei in rock-ul romanesc. Ne vedem la concert si am sa va explic atunci", a explicat "Coiotu".

In urmatoarea perioada, vom anunta alte nume grele ale rockului romanesc, care se vor alatura celor de la Krypton, pentru un spectacol unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, de la intrarea in Club Colectiv, si vor costa 20 de lei!

Facebook Event
Facebook Krypton
Facebook Trooper


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top