Noutăți și comunicate

Alex Porro Folk Nights 3 on club El Primer Comandante

7 septembrie 2010
Alex Porro Folk Nights 3 on club El Primer Comandante
Marti, 7 septembrie 2010 inteti invitati in Club El Primer Comandante unde Alex Porro revine pentru a sustine cel de-al treilea eveniment din seria Alex Porro Folk Nights incepand cu ora 20:30. Ovationat si scandat in picioare de public, Alex se intoarce in lumina reflectoarelor ca artist folk la doar doua saptamani dupa ultimul eveniment.

Pretul unui bilet este de 10 RON. Pentru rezervari scrie-ne la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau contacteaza-ne telefonic la 0720034031.
Adresa Club El Primer Comandante : Strada Sfantul Stefan, Nr. 13, Bucuresti.


"Porro! Porro! Porro!" inca rasuna viu in amintirea tuturor celor ce au fost prezenti la ultimul eveniment marca Alex Porro. Chemat pe scena de publicul care il iubeste, Alex va concerta din nou pe 7 septembrie 2010 in El Primer Comandante. Va asteapta o seara spectaculoasa: muzica de calitate, invitati speciali si multe alte surprize in compania inconfundabila a artistului Alex Porro.

Daca nu ai participat la nici un concert din seria Alex Porro Folk Nights, acum este momentul! Deschide-ti inima, ia-ti prietenii si vino alaturi de noi! Atentie! Locurile sunt limitate asa ca iti recomandam sa iti rezervi din timp un loc la eveniment!

Acesta este un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club El Primer Comandante, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, muzicabuna.ro, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, diseara.ro, iconcert.ro, afterparty.ro, no3, forever folk, ce facem diseara.ro, bestmusic.ro, let's rock si muzica360.ro


Evenimente recomandate

Top