Noutăți și comunicate

Alex Lazar paraseste trupa Breathelast

12 decembrie 2013
Alex Lazar paraseste trupa Breathelast
Breathelast au pus cap la cap un comunicat oficial prin care anunta despartirea trupei de basistul Alex Lazar. Deocamdata nu a fost anuntat numele persoanei care ii va lua locul in trupa.

"Ca orice aventura care incepe dintr-o spontana pornire si are la baza doar o cruda pasiune care aduce oamenii laolalta, cu toate ca nu suntem pe lista niciunui noroc chior sau de interes local deosebit, ne asumam fiecare povarnis si problema si le intampinam cu aceeasi pasiune cu care ne facem treaba.

Astfel, prima despartire pentru Breathelast a fost plecarea lui Raducu, spre mari mai potrivite pentru el, o decizie intarziata de el pentru a ne fi alaturi si pentru a ne ajuta sa finalizam ceea ce urma sa fie THE FLOOD si apoi, in urma unui nou plan, o parte integranta a materialului Split It Out (split cu Cap de Craniu).

Nici un efort nu ramane uitat sau acoperit de praful trecutului nostru, Raducu va fi mereu un membru Breathelast cum ne ramane si prieten si frate in continuare, cu tot respectul cuvenit.

Insa cercul nu s-a inchis inca, deoarece, intre lupta alocarii timpului necesar pentru a pastra un loc de munca (adica o sursa de venit si/sau o pasiune pentru activitatea respectiva) si pasiunea pentru muzica, intervin micile opriri pe drum legate de stres, venit, utilitatea muzicii cand nu iti poti plati chiria si timpul in care voiai / puteai / TREBUIE / sa fii la sala, dar viata nu te lasa sub nici o forma.

Frate, dupa frate, Breathelast inchide cercul la capitolul "opriri pe drum" pe 2013, cu vestea trista a parasirii proiectului de catre Alexandru Lazar, jumatatea ritmica din familia Cimpeanu si basistul nostru alpinist. Din ziua in care s-a hotarat sa ni se alature am avut multe momente excelente impreuna si ne-am conturat ca oameni sau am incercat sa ne depasim nepotrivirile ca sa castige muzica, un impuls mai puternic decat orice alta stare, de care sa fim interdependenti in Breathelast. Rupt intre timpul indisponibil si datoria DIY de a juca viata pe modul survival (in conditiile actuale si cu o pasiune in care trebuie sa versi timp/bani constant), concluzia comuna, este una pe care nu am fi simtit-o in evolutia noastra si anume plecarea lui Alex din formatia Breathelast, deoarece omul isi iubeste munca si vrea sa i se dedice intr-un mod merituos. Astfel, nu mai putea sa participe la repetitiile formatiei, in frecventa recent impusa de dorinta noastra de a merge mai departe.

Dorim sa ii multumim enorm lui Alex pentru curajul din ziua in care a luat basul in mana, desi nu cantase NICIODATA la acest instrument SAU ACEST STIL DE MUZICA, si pentru devotamentul si bucuria cu care a evoluat, la bine si la greu, alaturi de rechini.

Ne bucuram ca am inchis anul cu un plan infaptuit in aceasta formula, ca am avut parte de oameni care sa ne inteleaga si sa aprecieze ceea ce am facut impreuna si ca ii putem numi prieteni in continuare. Tot respectul din lume si bafta sa te reversi doar in ceea ce iti face placere, la fel cum ai facut pana acum, Alex !

Breathelast va lua o pauza in perioada urmatoare pentru a se decide asupra unui OM care sa porneasca la drum cu noi pentru a continua ceea ce Raducu si Alex au ridicat alaturi de noi, in Breathelast. Pana atunci, multumim pentru acesti ani frumosi, cu fratii Nirvana la ritm si joase si speram sa ne uzim cu bine in viitorul necunoscut! Respect si keep your brothers closer."

Vali, Ionut, Mihai, Hertzu

Sursa : Breathelast


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top