Noutăți și comunicate

Albumul solo al lui Andi Deris - o combinatie intre Slipknot si Helloween

4 martie 2013
Albumul solo al lui Andi Deris - o combinatie intre Slipknot si Helloween
Andi Deris, vocalistul formatiei HELLOWEEN, a declarat ca lucreaza la cel de-al treilea album solo. Acesta se numeste "Million-Dollar Haircuts on Ten-Cent Heads".

"Sper ca il voi termina in mai sau in iunie, si dupa aceea voi vedea ce voi face. Momentan, am terminat treaba cu tobele. Suna grozav, dar doar cu tobe nu ai cum sa faci un album. Stiu ca ideile sunt foarte bune si sunetul exceptional. Este mult mai dur decat ceea ce fac cu Helloween, dar nu este Slipknot. Este undeva la mijloc, intre cele doua extreme. L-as descrie in felul urmator: hard-rockul intalneste metalul, sau viceversa. Este hard rock modern cu influente metal...As putea chiar spune ca este o combinatie intre Helloween si Slipknot", a concluzionat Deris.

Cat despre titlul materialului, Deris ramane fidel tematicii sale preferate.

"Albumul vorbeste despre idiotii care sunt buni la gura cand vine vorba de facut morala, dar ei insisi sunt niste corupti de doi lei. Lucreaza pentru propriul buzunar si nu-i intreaba pe oameni care este cauza reala a suferintei lor. Ei doar iau bani. Acesta este si motivul pentru care in lume exista din ce in ce mai multi oameni saraci, si din ce in ce mai multi bogatasi. Am strans o multime de furie si de agresivitate impotriva politicienilor in ultimii ani iar acest lucru se va varsa in muzica mea. Pe album am o gramada de chestii spuse in cuvinte foarte urate. Versurile sunt extrem de violente", a marturisit Deris.

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti. Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe Eventim) la urmatoarele preturi:
- 87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
- 97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2013
- 110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesata AICI.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top