Noutăți și comunicate

Albumul Truda - Nyi foame este disponibil pentru download

2 Mai 2011
Albumul Truda - Nyi foame este disponibil pentru download

Începând de duminică, 01 mai 2011, noul album al trupei Truda intitulat "Nyi foame" va putea fi downloadat de pe http://www.truda.ro. Noul album incheie un șir de 5 release-uri pe care formația le-a lansat în cei 4 ani și jumătate de existență!

Fotzey:"Nyi foame este cel mai bun produs de-al nostru de pana acum, spunem noi! Oricum , avem de gand sa stam o vreme si sa ne bucuram de fructele muncii noastre! Nu stiu ce trupa a mai facut in 4 ani jumate 2 EP -uri si 3 albume !?!? Asa ca ...speram sa ne intelegeti! In orice caz , speram ca albumul nou sa va bucure cel putin la fel de mult ca cel precedent! Nyi foame combina hard rock-ul cu trash-ul  si hardcore-ul si sunt convins ca am reusit ceva unicat din acest punct de vedere!
Pe multi o sa dezamageasca albumul pentru ca..nu mai e stilul care a fost...sincer ..nici nu vrem sa mai fie stilul cu care am pornit! Rockul inseamna experiment si totodata libertate. Nu o sa ne plafonam intr-un stil anume in vecii vecilor! Rock matusha si fuck'n roll! Multumim tuturor care ne-au sprijinit!!!"

Noul album va putea fi comandat pe http://www.truda.ro la pretul de 25 lei pana in data de 1 iulie! Dupa aceasta data pretul va fi de 35 lei.
Albumul apare pe format CD de aceasta data!

Sursa : Trupa Truda

Albumul Truda - Nyi foame este disponibil pentru download Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.