Noutăți și comunicate

Albumul Truda - Nyi foame este disponibil pentru download

2 mai 2011
Albumul Truda - Nyi foame este disponibil pentru download
Începând de duminică, 01 mai 2011, noul album al trupei Truda intitulat "Nyi foame" va putea fi downloadat de pe http://www.truda.ro. Noul album incheie un șir de 5 release-uri pe care formația le-a lansat în cei 4 ani și jumătate de existență!

Fotzey:"Nyi foame este cel mai bun produs de-al nostru de pana acum, spunem noi! Oricum, avem de gand sa stam o vreme si sa ne bucuram de fructele muncii noastre! Nu stiu ce trupa a mai facut in 4 ani jumate 2 EP -uri si 3 albume !?!? Asa ca. ..speram sa ne intelegeti! In orice caz, speram ca albumul nou sa va bucure cel putin la fel de mult ca cel precedent! Nyi foame combina hard rock-ul cu trash-ul  si hardcore-ul si sunt convins ca am reusit ceva unicat din acest punct de vedere!
Pe multi o sa dezamageasca albumul pentru ca..nu mai e stilul care a fost...sincer. .nici nu vrem sa mai fie stilul cu care am pornit! Rockul inseamna experiment si totodata libertate. Nu o sa ne plafonam intr-un stil anume in vecii vecilor! Rock matusha si fuck'n roll! Multumim tuturor care ne-au sprijinit!!!"

Noul album va putea fi comandat pe http://www.truda.ro la pretul de 25 lei pana in data de 1 iulie! Dupa aceasta data pretul va fi de 35 lei.
Albumul apare pe format CD de aceasta data!

Sursa : Trupa Truda



Evenimente recomandate

Top