Noutăți și comunicate

Albumul Sarmalele Reci - Anul douazeci - ajunge la Brasov, Bacau si Galati

27 martie 2013
Albumul Sarmalele Reci - Anul douazeci - ajunge la Brasov, Bacau si Galati
Turneul prin care trupa Sarmalele Reci aniverseaza 20 de ani de muzica, ajunge in aceasta saptamana in trei orase.

Joi, pe 28 martie 2013, sediul muzicii live din Brasov va fi Times Pub.
Vineri, 29 martie 2013, la Bacau, in S4 (fostul Subway) rockerii si nu numai vor primi o portie consistenta de Sarmalele Reci, iar sambata, pe 30 martie 2013, turneul ajunge la Galati, in generosul club Zodiar.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.

De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.

Sarmalele Reci

De douazeci de ani, Sarmalele Reci este una dintre trupele autohtone cu personalitate artistică bine definita, piesele acesteia fiind recunoscute de la primele acorduri. Anul 2013 este anul reintalnirii cu admiratorii din intreaga tara, turneul "Sarmalele Reci - Anul douazeci" avand ca scop regasirea legaturii de simt si spirit intre trupa si public.

Biletele pentru concertele din aceasta saptamana sunt disponibile prin Reteaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/cautare/?search_string=sarmalele+reci# ) si la cluburi, in seara evenimentelor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top