Noutăți și comunicate

Albumul Dar de duh a intrat pe ultima suta de metri

25 iunie 2011
Albumul Dar de duh a intrat pe ultima suta de metri
Trupa timișoreană DORDEDUH a intrat pe ultima sută de metri până la realizarea albumului de debut. Se va scrie mult despre acest material, pentru că e așteptat de foarte multă vreme dar și de foarte multă lume de pretutindeni, curioasă să descopere o nouă dimensiune muzicală originală.

Recunoscuți ca perfecționiști în ale instrumentelor și înregistrărilor, Hupogrammos și Sol Faur lucrează din greu, de multe luni bune, la înregistrarea și mixarea acestei "opere Rock", care va avea peste 70 de minute și care va survola o incredibilă varietate de stiluri muzicale, de la Black Metal agresiv în stil scandinav și până la pasaje acustice, ambientale, Post-Rock sau altele Progressive ori Pagan.

Lansarea oficială a albumului "Dar de duh" se dorește a se face în această toamnă, la labelul german Prophecy Productions.
Deoarece trupa va susține, nu peste mult timp, un set de câteva concerte la festivaluri europene recunoscute, echipa Kogaionon a decis să le "invadeze" studioul și să le "smulgă" cât mai multe detalii despre ce e nou în tabara DORDEDUH.

Materialul video are peste 60 de minute și este exclusiv în limba română, însă o varianta de subtitrare în engleza va fi de găsit în următoarele săptămâni.

În câteva zile veți putea urmări integral acest amplu material. Până atunci, vizionați promo-ul de mai jos:


http://www.youtube.com/watch?v=2hb-kdhDOqE

Sursa: Echipa Kogaionon
http://www.kogaionon.com
http://www.donisart.ro
http://www.darkbombasticevening.com
http://www.facebook.com/darkbombasticevening
http://www.myspace.com/kogaionon_land
http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top