Noutăți și comunicate

Albumele Alternosfera sunt disponibile online

3 Aprilie 2013
Albumele Alternosfera sunt disponibile online

Odata cu lansarea albumului EPIZODIA, ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova, a reeditat doua albume mai vechi, respectiv "Orasul 511" (2005) si "Visatori cu plumb in ochi (sau ultima scrisoare catre femeia nordica)" (2007).  Toate cele 3 albume se gasesc exclusiv online, pe site-ul Elefant.ro si sunt lansate de labelul Sphere Records.

Aflata in plin turneu de promovare in Romania al albumului EPIZODIA, trupa Alternosfera reediteaza, alaturi de albumul "Epizodia" si doua albume mai vechi.

"Orasul 511" a aparut in 2005 si este primul album Alternosfera. CD-ul cuprinde  hituri precum "Wamintirile", "Vreau să-mi dai", "1500" sau "Orasul 511".  Denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formatia isi avea sala de repetitie.

"Visatori cu plumb in ochi (sau ultima scrisoare catre femeia nordica)" a aparut in 2007 iar in track list sunt, printre altele, "Columb", "Femeia Nordica", "Inchisoarea Alba", "Ne Uneste, Ne Desparte", "Ploile Nu Vin".

"Epizodia", cel mai recent album al formatiei, lansat pe 14 martie 2013 cuprinde single-lul "Singuratate", dar si "Drumuri Ï€ (necunoscute)", "Nepoata Lui Gagarin",   "Epizodia".

Daca va aflati in acest sfarsit de saptamana la Constanta sau Galati (vineri, 5 aprilie 2013, Constanta, Doors Club ; sambata, 6 aprilie 2013, Galati, Zodiar Club), atunci puteti urmari concertele pe care ALTERNOSFERA le sustine in cadrul turneului de promovare al albumului "Epizodia", in cele doua orase.

Paginile de facebook ale evenimentelor, aici:

Constanta "" Doors Club "" 5  aprilie 2013 - http://www.facebook.com/events/606174089399788/

Galati "" Zod!ar Club -  6 aprilie 2013 - http://www.facebook.com/events/524607254251051/

Asculta aici cateva piese noi de pe albumul EPIZODIA: http://www.youtube.com/AlternosferaOfficial

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.  

Albumele Alternosfera sunt disponibile online Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.