Noutăți și comunicate

Akral Necrosis, Kistvaen, Apa Simbetii si SpineCrusher la Underground Metal Resistance in club Ageless

16 noiembrie 2012
Akral Necrosis, Kistvaen, Apa Simbetii si SpineCrusher la Underground Metal Resistance in club Ageless
Vineri, 16 noiembrie 2012, Ageless Club va invita de la ore 19:00 la un show ce reuneste cateva dintre cele mai importante nume ale metalului extrem bucurestean sub un nou concept. Underground Metal Resistance isi propune sa readuca interesul publicului fata de valorile scenei autohtone si nu numai.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

In continuarea concertului, publicul este invitat sa participe la "Dead by Dawn" - petrecere de metal extrem organizata de Octav Necrosis, care revine in postura de DJ cu un playlist alcatuit din trupe pe care nu le auzi de obicei in cluburi/baruri.

Akral Necrosis
4-Akral_Necrosis_Kistvaen_Apa__tZMlUYQr.jpg
Dupa un 2012 plin de concerte si o lansare de album in luna aprilie, black thrash-erii isi confirma prezenta pe scena clubului Ageless pentru ultimul concert din acest an. Palmaresul Akral Necrosis mai include EP-ul "Outcast Litanies", 2 single-uri dintre care Pandemic Dominion a fost publicat in celebra publicatie de metal extrem britanica Terrorizer Mag in 2011, urmat de lansarea videoclipului cu acelasi nume. Activitatea trupei dateaza din anul 2006, timp in care Akral Necrosis si-au obisnuit fanii cu reprezentatii live agresive ca sound si ca show. Pentru data de 16 noiembrie, trupa a promis ca va oferi detalii in cadrul evenimentului despre un nou material.

Kistvaen
2-Akral_Necrosis_Kistvaen_Apa__bBPrZr8I.jpg
Trecuta recent printr-o schimbare de componenta, trupa care detine monopolul in scena din Romania cand vine vorba de black metal depresiv, demonstreaza ca nu si-a pierdut deloc elanul. Cei 3 ani de activitate ai black-erilor au oferit publicului numeroase reprezentatii live, un album pe care se pot gasi invitati notabili, foarte bine primit de public si de presa de profil, cat si un videoclip realizat pentru single-ul Void.

Apa Simbetii
5-Akral_Necrosis_Kistvaen_Apa__sSl51dxY.jpg
Una dintre tinerele sperante ale undergroundului romanesc revine in lumina reflectoarelor cu o abordare unica si experimentala de blackend death metal influentat de Djent si Jazz. Apa Simbetii inseamna uitare, intuneric si moarte, iar apoi regasire si autocunoastere. Termenul are o simbolistica profunda, fiind redat printr-o spirala (se spune ca Apa Simbetii ar incojura pamantul de 7 sau de 9 ori, urmand sa se transforme intr-un rau de foc ce curge in infern-Celalat Taram, Dedesubtul etc.). Muzica lor, desi nu in totaliate inspirata de mitofolclorul romanesc, incearca sa trezeasca acele senzatii de pierzanie, de gol, de nimicnicie, senzatii in care omul, lipsit de trup, ajunge sa-si cunoasca duhul, spiritul.

SpineCrusher
3-Akral_Necrosis_Kistvaen_Apa__wv9KyiBhPS.jpg
grupul vocal instrumental de Hellthrash bucurestean sosesc sa va incante urechile cu incantatii metalice, reanimandu-l pe Bony din mormantul fostei trupe Snapjaw. Cu niste fete de speriat si cu manifestari scenice fara masura, SpineCrusher vin sa va concaseze spinarile cu rock ghebos in seara de 16 Noiembrie.

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa : Cavalleria Events


Evenimente recomandate

Top