Noutăți și comunicate

Agent Cooper vor canta in deschiderea Tony MacAlpine la Bucuresti

9 ianuarie 2012
Agent Cooper vor canta in deschiderea Tony MacAlpine la Bucuresti
Formatia ce va deschide concertul Tony MacAlpine din Bucuresti se numeste Agent Cooper. Evenimentul va avea loc in Club The Silver Church pe data de 5 marie 2012, si va avea loc incepand cu ora 20:00.

Pretul unui bilet este de 60 lei. Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19.00.

Tony MacAlpine a inclus si Romania pe harta turneului sau de promovare- "Dream mechanism tour 2012". Astfel, renumitul chitarist va sustine un concert incendiar in data de 5 martie 2012, in club The Silver Church, incepand cu ora 20:00.

Trupa care va deschide concertul este Agent Cooper. Agent Cooper este o formatie de rock progresiv care a luat nastere in anul 1998, in Atlanta. De-a lugul timpului, au scos doua albume si au urcat pe aceeasi scena cu Fozzy, Stuck Mojo si Rich Ward. Membrii formatiei sunt: Doug Busbee, Eric Frampton, Sean Delson, Mike Martin and Ganesh Giri Jaya. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat "Tony MacAlpine", care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este "unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului". Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.

Mai multe informatii despre Agent Cooper:
http://AgentCooper.com/
http://AgentCoopermusic.wordpress.com/
http://www.youtube.com/AgentCooperband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top