Noutăți și comunicate

Afterparty „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” in Jukebox Venue

8 decembrie 2011
Afterparty „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” in Jukebox Venue
Joi, 8 decembrie 2011, incepand cu ora 23:00, sunteti asteptati la un afterparty cu trupa Celelalte Cuvinte in Club Jukebox Venue din Bucuresti.

Intrarea este liberă.

Fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a sărbători 30 de ani de rock alături de trupa favorită, dupa concertul de la Sala Palatului, petreacand timpul împreună cu trupa în Jukebox Venue.

Celelalte Cuvinte împlinește în luna decembrie 30 de ani. Aniversarea este celebrată printr-un turneu național, care se va încheia cu un spectacol foarte special, pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Membrii trupei doresc astfel să mulțumească fanilor pentru susținerea și devotamentul pe care l-au arătat de-a lungul celor 30 de ani.

Foarte tineri, în 1981, au căutat "Celelalte Cuvinte" pentru a își exprima emoțiile și gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generații de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat, în care fanii au rămas fideli muzicii promovate de Celelalte Cuvinte.

Iată de ce Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop și Ovidiu Roșu se vor întâlni cu admiratorii fideli după concertul aniversar, pentru a sărbători în cadrul unui afterparty pe măsura momentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top