Noutăți și comunicate

After-party cu Sepultura la Hard Rock Cafe Bucuresti

7 februarie 2009
After-party cu Sepultura la Hard Rock Cafe Bucuresti
Sambata 7 februarie 2009, dupa concertul de la Sala Polivalenta, fanii Sepultura sunt asteptati la Hard Rock Cafe Bucuresti pentru un after-party dat in cinstea formatiei braziliene. Incepand cu orele 24.00, membrii trupei vor da autografe, vor face poze cu fanii si, cel mai important, vor contribui la colectia Hard Rock Cafe memorabilia cu prima lor donatie. Accesul la eveniment se va face pe baza biletului de concert.

Fani declarati ai brandului Hard Rock Cafe, membrii Sepultura au hotarat sa isi sarbatoreasca cel de-al treilea concert in Romania la restaurantul din Parcul Herastrau. Seara de sambata va prilejui nu doar intalnirea cu fanii trupei, ci si intrarea artistilor in randul marilor legende care au donat obiecte pentru cea mai mare colectie de memorabilia din lume. Sepultura vor canta in cadrul primei editii a My Metal Festival.

Pentru acest eveniment se pun in vanzare 2 000 bilete, la valoarea 87 lei, disponibile la Hard Rock Cafe si prin retelele Eventim (magazinele Carrefour, Germanos si on-line pe www.eventim.ro) si Bilet.ro (magazinele Cora, Flanco, Muzica, Sala Palatului si on-line pe www.bilet.ro).

Compania Hard Rock Cafe este cel mai mare colectionar si expozant al obiectelor care au apartinut artistilor muzicali din ultimii 50 ani, transformand restaurantele in adevarate muzee ale muzicii. Colectia de obiecte memorabilia este cea mai mare din lume: peste 70.000 de piese expuse prin rotatie in toate cele 140 de restaurante. La Hard Rock Cafe Bucuresti sunt expuse: costume de scena, chitare clasice si alte instrumente, postere, coperte de albume, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele. Printre obiectele care se regasesc pe peretii Hard Rock Cafe Bucuresti se numara: chitara lui Bruce Springsteen, o toba si o chitara semnate de membrii trupei Metallica, un costum purtat de Steven Tyler de la Aerosmith, chitara lui Richie Sambora (Bon Jovi), etc.

Sursa : http://www.hardrock.com/bucharest/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top