Noutăți și comunicate

Afla numele celei de-a doua trupe care va concerta in deschiderea concertului (HED) P.E.

29 martie 2012
Afla numele celei de-a doua trupe care va concerta in deschiderea concertului (HED) P.E.
Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E., Coma si Changing Skins.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care face parte din noul val al muzicii rock alternativ din Romania si este considerata una dintre formatiile promitatoare ale rock-ului autohton. Changing Skins se remarca prin interpretarea unor melodii ce au o critica vehementa a societatii de consum.
Daca nu te lasi dus de mainstream si crezi ca muzica trebuie sa vorbeasca si despre altceva decat dragoste, vino sa-i asculti pe mesagerii miscarii "The Truth Movement", (HED) P.E. la Jukebox Venue!

Bilete:
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet este de 45 de lei. 





Evenimente recomandate

Top