Noutăți și comunicate

Adrian Sarmasan lanseaza cel de-al doilea album de autor Visez de-nnebunesc in Sinner's Club

25 mai 2011
Adrian Sarmasan lanseaza cel de-al doilea album de autor Visez de-nnebunesc in Sinner's Club
Miercuri, 25 mai 2011, începând cu ora 21:00 sunteți invitați în Sinner's Pub la lansarea noului album semnat Adrian Sărmășan.

Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

La al 23-lea eveniment din seria "Folk Nights by Gorby" am invitat un bun prieten, Adrian Sărmășan. El va veni însoțit de alți buni prieteni cu care a colaborat la realizarea albumului pe care îl lansează.

Sinner's Club se va pregăti special pentru acest recital cu (probabil) cea mai complexă sonorizare de până acum.

O prezentare foarte OK a fost postată de prietenul Marius Matache pe http://www.foreverfolk.com.

"Castelanul de la Turda", Adrian Sărmășan, este pe cale să lanseze cel de-al doilea album de autor, pe numele lui de botez Visez de-nnebunesc. Discul conține 13 piese, de dragoste și despre dragoste, prin care autorul dorește să interpuna cele doua lumi în care trăim: atât realitatea, cât și visul.
Albumul este "condimentat"  cu câteva duete de excepție cu Narcisa Suciu, Zoia Alecu, Elena Mandru și Lucian Darie. La album au colaborat, pe partea de instrumentație, muzicieni de mare valoare precum Laszlo Kovacs (Desperado, chitara acustică și electrică), Alexandru Malschi (pian), Jimmi El Lako (chitară, vioară Nightlosers), Marcian Petrescu (muzicuță), Ovidiu Cristian (percuție, baterie).
Pentru promovarea acestui album, Adrian Sărmășan va fi prezent în București pentru o serie de concerte și apariții live.
 

Cu muzica lui Adrian Sărmășan m-am împrietenit imediat și chiar am realizat împreună o piesă, "Vama Veche", acum doi ani. De menționat că este cel de-al doilea album al autorului, primul chemându-se Oare.

Pe scurt, recomandarea este: veniți în Sinner's să vă împrieteniți cu Adrian Sărmășan și cu muzica sa, apoi, când treceți prin Turda, vizitați neapărat castelul "Prințul Vânător" al cărui constructor, proiectant și proprietar este...

Amfitrion,
Eugen Avram


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top