Noutăți și comunicate

Adi Despot te invita la concertul HED P.E.

27 martie 2012
Adi Despot te invita la concertul HED P.E.
Vineri, 6 aprilie 2012, cei de la (HED) P.E. vor concerta in premiera la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc la Jukebox Venue. In deschidere vor canta cei de la Coma.

Pretul unui bilet este de 45 de lei. Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.



(HED) P.E. este o formatie din California, infiintata in anul 1994. Trupa canta "G-Punk", o fuziune intre punk- rock si hip- hop. (HED) P.E. a participat la numeroase festivaluri si a urcat pe aceeasi scena cu Korn, System of a Down si Static- X. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului album al trupei, intitulat "Truth Rising".

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie 2012, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance. Vineri, 6 aprilie 2012, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu un concert incendiar oferit de (HED) P.E..


Evenimente recomandate

Top