Noutăți și comunicate

Adam Whittaker isi pune semnatura pe un nou produs romanesc, formatia Plastik Charm

30 septembrie 2012
Adam Whittaker isi pune semnatura pe un nou produs romanesc, formatia Plastik Charm
După ce a lucrat pentru numeroși artiști din Marea Britanie și din întregul continent european, deține în palmares două albume de platină și numeroase piese de succes în topurile internaționale, producătorul englez Adam Whittaker și managerul general al casei de producție SpaceRay Music, István Farkas Adorjáni, s-au declarat încântați de tânăra trupă Plastik Charm. Astfel, ei au decis să mixeze și să masterizeze piesa "Human Emotion", compusă de solistul și chitaristul Ioan Nacu.

Fondatorul SpaceRay Music, Adam Whittaker, a produs cele mai recente albume Grimus, Toulouse Lautrec, Vama și Luna Amară.

Colaborarea dintre SpaceRay Music și Plastik Charm a căpătat contur în urmă cu o lună, iar membrii band-ului s-au declarat încântați de rezultatul final, considerând o onoare să aibe un prim single marca Whittaker.

Piesa poate fi descărcată gratuit, accesând link-ul următor: http://socialunlock.com/~90z

Plastik Charm a fost formată în 2009 si a fost dezvoltată pe baza unui stil propriu, ce îmbină teme dintre cele mai diverse, sintetizatoare și idei componistice.

Trupa a câștigat premii la "Global Battle of the Bands" în 2010, 2011 și a susținut concerte în deschiderea unor nume precum Madame Hooligan, Les Elephants Bizarres, Antarctica, Manfellow, Unifero, în luna august a acestui an deschizând festivalul Ursus Evolution din Năvodari.

Componența band-ului este următoarea:
- Ioan Nacu - voce/chitară;
- Daniel Iudean - tobe, backing vocals;
- Mike Dragomir - bass și
- Adrian Klein - sinths, sampler, backing vocals.

Activitatea trupei poate fi urmărita aici: http://www.facebook.com/PlastikCharm, iar noutăți despre SpaceRay Music puteți afla accesând adresa oficială: http://www.facebook.com/spaceraymusic

Sursa : Plastik Charm



Evenimente recomandate

Top