Noutăți și comunicate

Ada Milea si Bobo Burlacianu sustin programul YouthBank Bucuresti

22 februarie 2012
Ada Milea si Bobo Burlacianu sustin programul YouthBank Bucuresti
Miercuri, 22 februarie 2012, sunteți invitați în Club Wings începând cu ora 20:00 unde, Ada Milea și Bobo Burlăcianu susțin programul YouthBank București (program de educație și antreprenoriat social), printr-un concert de strângere de fonduri.

Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, București.

Cei doi se alătura astfel artiștilor care i-au susținut de-a lungul timpului pe  liceenii YouthBank și anume: trupa TAXI și Trupa Veche, Alexandru Tomescu, Florin Chilian și Mihai Mărgineanu.

Evenimentul din București face parte din turneul național YouthBank Artist Tour, la care  Ada & Bobo au acceptat bucuroși să participe în beneficiul programului YouthBank. Turul va avea loc în orașele Timișoara, București, Cluj și Târgu Mureș. Artiștii vor interpreta piese noi despre supereroii literaturii universale precum Gulliver și Robinson Crusoe dar și fragmente din spectacolele de succes Apolodor și Don Quijote.

Teodora Bădărău, licean în echipa YouthBank București, declară: "Mă bucur enorm că Ada Milea a acceptat să meargă într-un turneu prin aproape toate orașele în care există YouthBank. Ne place foarte tare când suntem băgați în seamă, mai ales de artiști și mai ales atunci când ne dorim să producem schimbări în jurul nostru. Schimbarea nu vine dacă nu contribuim toți iar dacă noi am ales să o facem de la o vârstă atât de fragedă înseamnă că schimbarea este foarte aproape.

În România, YouthBank are o tradiție de 5 ani, fiind  lansat în Cluj-Napoca în 2006. În prezent, programul există în 7 orașe: Alba-Iulia, București, Cluj-Napoca, Iași, Odorheiu Secuiesc, Timișoara și Tîrgu Mureș. Echipa YouthBank București, formată din 19 liceeni, a reușit în cele două ediții ale programului să creeze un fond de investiții în valoare de 15.000 de euro din care au fost finanțate 24 proiecte inițiate de elevii bucureșteni. 

YouthBank este un program de educație si antreprenoriat social, organizat la nivel național de ARC - Asociația pentru Relații Comunitare și la nivel local de Fundația Comunitară București. Programul, care în 2011 a fost desemnat la Gala Voluntarului, Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret, este sprijinit, la nivel național, de BCR - Banca Comercială Română.

La nivel local, programul este sprijinit de: Coca-Cola Hellenic, Jerry's Pizza, granturi.ro, eurodesk, zelist, Cluburile de Film - One World, Inspectoratul Åžcolar al Municipiului București, TPU.ro, Gala Societății Civile, stiriong.ro, ANBCC, reper 21, Societal, CLTB 1, Fundația Leaders, Teen Press, tilllate.com, B365.ro, lumebuna.ro, amdoar18ani.ro și calificativ.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la e-mail: bucuresti@youthbankromania.ro sau la numărul de telefon: 0721 84 85 66.

Site-ul local al programului: bucuresti.youthbankromania.ro
Site-ul național al programului: youthbankromania.ro

Sursa : Wings Club



Evenimente recomandate

Top