Noutăți și comunicate

Actrita Dorina Chiriac va fi alaturi de trupa Taxi la Sala Palatului

10 Martie 2014
Actrita Dorina Chiriac va fi alaturi de trupa Taxi la Sala Palatului

Mai e o săptămână până la spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", se fac ultimele pregătiri, se anunță noi invitați care vor fi împreună cu Taxi pe scenă.

Actrița Dorina Chiriac se alătură trupei Taxi și explică această asociere:
"Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva." - Dorina Chiriac.Lista invitaților e aproape completă, mai lipsește doar unul.

Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Național de Cameră "Madrigal" și Grupul de copii "Do Re Mi" sunt, până în acest moment, invitații trupei Taxi la aniversarea de 15 ani, ce va avea loc pe 17 martie 2014, la Sala Palatului.Biletele la spectacol sunt disponibile prin Rețeaua Eventim "" magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului "15", ce va avea loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor. Albumul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara.
Actrita Dorina Chiriac va fi alaturi de trupa Taxi la Sala Palatului Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.