Noutăți și comunicate

Acoustic All Stars in The Silver Church - Vita de Vie, Coma, Days of Confusion si Goodbye to Gravity

10 Decembrie 2014
Acoustic All Stars in The Silver Church - Vita de Vie, Coma, Days of Confusion si Goodbye to Gravity

Miercuri, 10 decembrie 2014, membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity își unesc fortele într-un concert acustic in The Silver Church, menit să strângă fonduri pentru Hospice Casa Speranței "" fundație lider în domeniul îngrijirii paliative din România care oferă servicii gratuite de îngrijire a pacienților copii și adulți cu boli incurabile.Cosmin Lupu de la Days of Confusion vorbește despre motivația din spatele evenimentului:

"M-am gândit încă de anul trecut la ce aș putea face ca să-mi aduc contribuția celor care au nevoie de ajutor și m-am bucurat să aflu între timp despre Hospice și despre munca acestor oameni deosebiți de la bunul meu prieten, Andrei Irode. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc, mai ales ca era clar ca cel mai potrivit este să o fac prin muzică. Am vizitat centrul Hospice și apoi am vorbit imediat cu celelalte trupe. Sperăm că acest concert va aduce astfel alinare și bucurie celor care trec prin momente grele."

La eveniment vor fi de asemenea prezente două dintre cele mai renumite saloane de tatuaje din București - Spunk - Tattoo, Piercing, Music & Underculture și Dark Side Ink Division, fiecare având standul propriu unde vor interacționa cu cei pasionați de tatuaje.

Biletele pot fi achiziționate din Rețeaua IaBilet.ro sau la eveniment pentru suma de 25 de lei.Hospice Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. Hospice este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (http://www.hospice.ro)

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. Hospice a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

Hospice Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.
Acoustic All Stars in The Silver Church - Vita de Vie, Coma, Days of Confusion si Goodbye to Gravity Concert, festival, eveniment The Silver Church


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.