Noutăți și comunicate

Accesul interzis cu orice fel de aparatura foto sau video la concertul GUNS N' ROSES

16 septembrie 2010
Pentru confortul participantilor la concertul Guns N'Roses din data de 21 septembrie 2010 si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Portile se deschid la ora 17:00, urmand ca Danko Jones sa urce pe scena la ora 19:00, iar Guns N'Roses la ora 20:30.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.
Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piata Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu masina personala, accesul se va face prin parcarea B a complexului ROMEXPO.
Mentionam ca organizatorii vor pune la dispozitia participantilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plata, iar spatiile alocate sunt Parcarile B si C ale complexului ROMEXPO.


Reguli acces

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor.
Printre acestea se numara obiectele interzise, obiecte cu care va rugam sa NU veniti la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare.De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.
Este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale) si aparate de inregistrare audio-video. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi escortate din perimetrul concertului, iar imaginile sau inregistrarile obtinute vor sterse din aparat.
Rugam publicul sa nu vina la concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare, pentru propria siguranta si confortul lor si a celor din jur.
Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului si sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.


Accesul copiilor

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa.
De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.
Pe toata durata concertului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor, vanzarea neautorizata sau cumpararea de la persoane neautorizate a biletelor de intrare la concert. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in locatie a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Biletele trebuie achizitionate doar din punctele de vanzare autorizate. Biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul va fi permis numai persoanelor care detin bilete valide.

Biletele pentru concertul Guns N' Roses se gasesc in exclusivitate in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.
Guns N' Roses ajunge in premiera in Romania in cadrul "Chinese Democracy World Tour", pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D EAST ENTERTAINMENT va invita sa vedeti live una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii.

Sursa Star Management, www.starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top