Noutăți și comunicate

Abigail ne pregateste in 2015 un nou album, aparitii live si alte surprize

5 ianuarie 2015
Abigail ne pregateste in 2015 un nou album, aparitii live si alte surprize
In aceasta luna, dar acum exact 21 de ani, aparea in presa vremii anuntul oficial al aparitiei pe scena locala a formatiei de doom metal Abigail. In fapt, formatia exista de prin toamna lui 1993, insa baietii au decis sa porneasca de la zero la inceput de nou an.

Astfel, Razvan "R" Alexandru (g/v/k), Tudor George (d), Dragos Grigorescu (g) si Catalin Scanteie (b) au inceput scrierea celei mai frumoase pagini in istoria acestui subgen in Romania, de-a lungul vremii formatia reusind sa creeze unele dintre cele mai frumoase si iubite cantece din zona metalului, mentionand aici Sonet, Outcast, Bitterness/Tears, Together and More sau Sweet Cruelty.

Au reusit sa devina o formatie "cult" in ochii multora, fiecare aparitie live sau fiecare nou material audio si video fiind considerate evenimente care nu trebuiesc ratate.

Razvan ne declara:
"Abigail a fost pentru mine, probabil, proiectul vietii mele. Multi ne-au iubit si ajutat, altii ne-au pus bete in roate, insa una peste alta nu am renuntat in ciuda tuturor problemelor si iata ca in acest an am intrat in galeria artistilor cu peste 20 de ani vechime si speram sa va surprindem frumos, din nou. Urmariti-ne si mai ales, ascultati-ne."

Dupa un 2014 in care au lipsit de pe scena, anul acesta baietii si-au propus sa confirme din nou renumele printr-un nou album, aparitii live si alte surprize.

Concertistic, prima confirmare vine de la Rockstadt Extreme Fest 2015 unde vor reveni dupa un show reusit din 2013. Dar marea surpriza va fi chiar concertul aniversar, programat pentru perioada martie-aprilie-mai.

Sa le uram succes si la multi ani!

https://www.youtube.com/watch?v=g6vyG2-GL5o


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top