Noutăți și comunicate

ARIA in Club Jukebox

15 ianuarie 2012
ARIA in Club Jukebox
Duminica, 15 Ianuarie 2011 începând cu ora 20:00 sunteti invitati la o repetitie cu public a trupei ARIA în Club Jukebox. Trupa ARIA va deschide concertul Arche Enemy care se vad desfasura in data de 18 Ianuarie 2011, la Arenele Romane. 

ARIA este o formatie de metal modern ce a luat nastere in anul 2010 la initiativa lui Cezar Popescu si Cosmin Lupu. Cei doi si-au dorit dintotdeaunasa creeze impreuna muzica avand atitudinea si pasiunea potrivita curentului international din peisajul metalului modern.

Toti membrii formatiei sunt implicati in numeroase proiecte muzicale, fiind colegi si la Mozart Rocks!. Componenta trupei este: Cezar Popescu(chitara, voce)- chitaristul trupei Vita de Vie, Cosmin Lupu (chitara, voce)- chitaristul formatiei Voodoo, Robert Ursache(bass)- din 2006 incepe o colaborare cu studioul High Vision Studio, ca si instrumentist si compozitor, unde a inregistrat numeroase piese., Andrei Ilie(tobe/percutii)- a cantat si colaborat in diferite formule, cu ocazia mai multor evenimente de muzica clasica si rock.

Jukebox Venue inseamna calitate si preturi mici: sticla de Jack Daniel's 75 lei, sticla de vodka Finlandia 75 lei, bere Ciuc 4, 5 lei si shot-ul de tequila s iJagermeister la 5 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Intrarea va fi gratuita.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top