Noutăți și comunicate

AG Weinberger se implica in campania Salvati pianele Conservatorului

23 Decembrie 2009
Miercuri, 23 decembrie 2009, la ora 18:00 se va incheia campania "Salvati pianele Conservatorului" printr-o festivitate speciala desfasurata in cadrul targului Capitala Bucuriei din Parcul Kiseleff.

AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, s-a alaturat campaniei Realitatea TV "Salvati pianele Conservatorului". Organizata sub forma unei licitatii online sustinute pe site-ul www.realitatea.net, campania urmareste strangerea fondurilor necesare reconditionarii a 16 piane din recuzita Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

Obiecte cu semnificatie deosebita, apartinand diferitelor personalitati din Romania sunt scoase la licitatie pe site-ul Realitatea TV. Astfel, fanii AG Weinberger pot licita si intra in posesia unei camasi unicat, originara din Ghana, pe care artistul a oferit-o organizatorilor:

"Aceasta camasa isi are originea in indepartata Africa, mai precis in Ghana, republica renumita pentru fascinantele sale costume traditionale. Eu am primit-o in 1996 si am purtat-o in concertele legate de lansarea primului album de Blues din Romania, 'Good Morning, Mr. Blues!', aparut in acelasi an. Imi place cultura primara si ancestrala a Africii si, in perioada aceea, am purtat multe vestminte cu motive africane.", a declarat AG Weinberger.

Pentru mai multe detalii vizitati www.realitatea.net
AG Weinberger se implica in campania Salvati pianele Conservatorului Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.