Noutăți și comunicate

AG Weinberger continua sa stranga voturi pentru Ziua Nationala a Blues-ului

28 februarie 2010
AG Weinberger continua sa stranga voturi pentru Ziua Nationala a Blues-ului
La aproape jumatate de an de la lansare, campania de celebrare a Zilei Nationale a Blues-ului continua sa stranga voturile iubitorilor de muzica din intreaga tara.

Initiatorul campaniei, AG Weinberger, le reaminteste fanilor sai ca ziua de 28 februarie nu va putea deveni, in viitor, o sarbatoare a blues-ului fara sustinerea lor:

"Este o bucurie sa vedem cati oameni au primit cu caldura propunerea noastra. Le multumim tuturor celor care au votat petitia pe internet sau au completat formularele distribuite la concertele noastre, dar le reamintim si ca mai avem inca multe semnaturi de strans. Nu este un proiect usor de realizat, am stiut asta inca de la inceput, insa cu fiecare zi ne apropiem mai mult de telul propus, acela de a sarbatori aceasta muzica a sufletului, blues-ul.",

Iubitorii de muzica pot contribui la strangerea celor 100 000 de semnaturi necesare validarii petitiei de catre Guvernul Romaniei fie votand online pe site-ul http://www.petitieonline.ro/petitie-p12944050.html distribuite la concertele artistului atat din Capitala, cat si din tara, fie completand formularele distribuite la concertele artistului atat din Capitala, cat si din tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top