Noutăți și comunicate

ABNORMYNDEFFECT a publicat teaser-ul 'Curtea Suprema' - noul album de studio

13 februarie 2013
ABNORMYNDEFFECT a publicat teaser-ul 'Curtea Suprema' - noul album de studio
Teaser-ul celui de al doilea album de studio al grupului basarabean de Abnormyndeffect este online.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s36syy1LJ94

Discul ce va purta numele Curtea Suprema, va fi editat prin intermediul caselor de discuri http://www.imbecilentertainment.com si http://www.eclectic.net.ua din Ucraina. Artwork-ul discului este realizat de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Aura Noir, Demonical, Necrovile etc).

Mai jos puteti asculta piesele Om Pur Instinct si In Noapte:

http://abnormyndeffect.bandcamp.com/track/om-pur-instinct-2

http://abnormyndeffect.bandcamp.com/track/in-noapte

Cu ocazia lansarii noului album de studio, Radu Ghidirim, chitaristul grupului a oferit de curand un interviu in exclusivitate pentru Metalfan Romania. Artistul a vorbit despre titlul noului material:

"In Rep. Moldova avem asa o institutie care se numeste Curtea Suprema de Justitie, acesta de fapt era titlul initial, dar cum noua ne place totul sa fie "Subtil" in ultimul moment am scos de Justitie. Sensul totusi nu are legatura cu aceasta institutie, fiindca daca ne referim la mediul in care traim noi, cei din trupa, aici nu prea se traieste dupa regulile oficiale si nu judecatorii fac sa fie totul just, corect".

Interviul poate fi citit integral la http://www.metalfan.ro/interviuri/radu-ghidirim-abnormyndeffect-ne-place-ca-totul-sa-fie-subtil-5853.html.

Pentru mai multe detalii privind Abnormyndeffect, puteti accesa pagina oficiala de Facebook http://www.facebook.com/abnormyndeffect.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top