Noutăți și comunicate

ABBA Tribute Band REVIVAL™, cea mai buna trupa tribut Abba din Marea Britanie, concerteaza la Hard Rock Cafe

4 ianuarie 2017
ABBA Tribute Band REVIVAL™, cea mai buna trupa tribut Abba din Marea Britanie, concerteaza la Hard Rock Cafe
ABBA Tribute Band REVIVAL™, votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv, concertează din nou în România, la Hard Rock Cafe, în data 03 februarie 2017, de la orele 22:30.

Nu ai avut șansa să vezi un concert ABBA? Acum ai ocazia să vezi într-un spectacol magnific cea mai bună trupă tribut ABBA din Marea Britanie. Vino să asculți piesele celebre care au facut din ABBA cea mai bună formație pop din lume în anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “S.O.S”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” și multe altele.

În urma succesului major și a interesului publicului român, ABBA Tribute Band REVIVAL™ revine pe scena Hard Rock Café. Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes răsunător atât în Marea Bitanie cât și în restul lumii, uimind publicul european dar și pe cel din Orientul Mijlociu iar publicul român nu a făcut excepție, primul concert al formației fiind sold-out.

Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună. Lisa declară: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanță din fiecare vers și refren sunt înrădăcinate în subconștientul audienței și nu avem voie să greșim. Este cea mai bună metodă de a ne aduna forțele ca să realizăm un spectacol măreț.”

REVIVAL™ își poartă publicul într-o călătorie muzicală în acele zile ale genului pop în care ABBA făcea legea pe ringul de dans! Membrii formației promit că toată lumea, chiar și cel mai mare spărgător de petreceri, va dansa cât ai clipi din ochi.



Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:
VIP : loc în fața scenei și poză cu formația - 120 lei

Categoria 1 : loc în fața scenei- 90 lei

Categoria 2 : loc la masă - 70 lei

Categoria 3: loc în picioare – 40 lei


Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-tribut-abba-26973/), în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și la Hard Rock Café.

Pentru mai multe informații intrați pe: http://www.kompasevents.ro și http://www.facebook.com/kompasevents


Partener media: Magic FM


Link prezentare trupă:
https://www.youtube.com/watch?v=fZtX1dxrHZE



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top