Noutăți și comunicate

A inceput perioada de reduceri la biletele pentru concertul trupei Europe

13 septembrie 2014
A inceput perioada de reduceri la biletele pentru concertul trupei Europe
In perioada 12 septembrie - 1 noiembrie 2014, biletele pentru concertul trupei Europe de la Sala Palatului din Bucuresti, vor putea fi achizitionate la preturi speciale. Oferta le aduce celor interesati beneficii insemnate caci, prin cumpararea unui bilet la oricare dintre categoriile de pret, vor economisi 50 de ron, reducerile ajungand astfel chiar si pana la 30%.

Biletele promotionale se gasesc in reteaua Eventim, la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, sediul VreauBilet din strada Octavian Goga nr.24, bl.M62, apt.1 sau pot fi procurate online de pe http://www.vreaubilet.ro si http://www.eventim.ro.

Astfel, pana la data de 1 noiembrie preturile biletelor pentru concertul Europe sunt urmatoarele:
- Vip: 300 lei;
- Cat.I: 250 lei;
- Cat. Ii: 200 lei;
- Cat.Iii: 150 lei;
- Cat.Iv: 100 lei.



Celebra trupa suedeza Europe va concerta in data de 17 noiembrie 2014 la Sala Palatului din capitala de la ora 19:00. In componenta actuala, Joey Tempest (voce, chitara), John Norum (chitara, backing-vocal), Ian Haugland (tobe), Mic Michaeli (clape, backing vocal) si John Leven (bass, backing vocal) le vor oferi fanilor rock din Romania o productie live de proportii.

O experienta concertisitica memorabila, din playlist-ul careia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei, "The final countdown" sau "Carrie", dar si piese care se bucura in prezent de succes la nivel mondial.

EUROPE_SWEDEN Rock
https://www.youtube.com/watch?v=HyWajWueH2w



Informatii generale:

Europe este una dintre cele mai de succes trupe suedeze de rock, avand in prezent peste 25 milioane de albume vandute.

2-A_inceput_perioada_de_reduceri_opBacTVZ.jpg

Succesul a venit odata cu lansarea lui The Final Countodwn, lansat in 1986. Piesa care da numele albumului a devenit un hit international, si s-a clasat pe primul loc in peste 26 de tari, iar balada Carrie a ajuns pe locul 3 in Billboard Hot 100. Ulterior, chitaristul John Norum a parasit formatia in noiembrie 1986.

A urmat "Out Of This World", lansat in 1988, perioada cand Guns N'Roses, Inxs si Us au rupt monopolul industriei muzicale. Discul a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare. A urmat un turneu in Sua alaturi de Def Leppard, Bon Jovi si Skid Row. Dupa 10 ani de activitate, in 1992 trupa a decis sa se destrame. De atunci Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. Pentru celebrarea noului milenium, formatia a fost solicitata de catre administratia din Stockholm pentru a sustine un concert. Acesta a fost primul concert cu doi chitaristi, mai exact Norum si Marcello. Nu a fost o reuniune oficiala ci doar un eveniment select.

Pe 2 octombrie 2003, trupa s-a reunit in mod oficial. In anul urmator, Europe a lansat un nou album, "Start from the Dark" si a fost vandut in peste 900.000 de mii de exemplare. Pana in anul 2012, acestia au mai scos pe piata alte trei albume care au inregistra succes in intreaga lume. "Secret Society", "Last Look of Eden" si "Bag of Bones" au fost materialele discografice care i-au propulsat din nou in preferintele fanilor muzicii rock si i-au adus pe cele mai mari scene ale lumii sustinand turnee pe tot globul.

In 2013 au aniversat 30 de ani de activitate, ocazie cu care au lansat un Dvd ce cuprinde un concert memorabil sustinut in Suedia.

In prezent, artistii lucreaza la finalizarea unui nou materiale discografic, cel cu numarul 10, si va fi lansat cel mai probabil in prima parte a anului 2015, urmat de un nou turneu mondial de promovare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top