Noutăți și comunicate

A inceput numaratoarea inversa pana la concertul Leonard Cohen de la Bucuresti

20 septembrie 2012
A inceput numaratoarea inversa pana la concertul Leonard Cohen de la Bucuresti
Pregătirile pentru concertul de sâmbătă 22 septembrie 2012 au intrat pe ultima sută de metri iar organizatorii depun eforturi pentru ca totul să decurgă perfect. Astfel, o echipă de aproximativ 100 de tehnicieni lucrează în prezent la amenajarea scenei, montarea sistemelor de sonorizare și lumini, precum și la organizarea spațiului care îl va găzdui pe artistul canadian înainte și după concert.

Scena pe care va cânta Leonard Cohen este concepută astfel încât să corespundă dorințelor artistului. Cohen pregătește un spectacol sobru și impresionant. Construcția scenei durează patru zile.

Cerințele artistului și ale echipei sale stau sub semnul modestiei rafinate. Leonard Cohen, artiștii care îl acompaniază și echipa sa tehnică vor avea la dispoziție opt încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului, în care se va retrage și se va pregăti pentru concert.

Leonard Cohen și echipa sa nu au preferințe culinare ieșite din comun. La masa de dimineață, ei preferă un meniu clasic, cu ouă, crenvuști, șuncă, roșii, brânză, cereale, gem, pâine și o varietate cât mai mare de fructe. La prânz artiștii vor avea mai multe feluri, inclusiv meniuri vegetariene. Dintre băuturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată și minerală, sucurile naturale, laptele de soia, dar și berea belgiană, cea irlandeză și vinurile franțuzești.

Spectatorii care vor asista la concertul Leonard Cohen de la București vor avea parte de un adevărat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român.

Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie 2012, cu începere de la orele 20. Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului București și al Consiliului Local al Municipiului București, prin ArCuB și CPPESCTB și este organizat de East European Events și Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.


Ultimele bilete la concertul Leonard Cohen se găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRÄ‚RIILE HUMANITAS, CÄ‚RTUREÅžTI și pe http://www.eventim.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top