Noutăți și comunicate

A fost lansat noul album al lui Ian Anderson (Jethro Tull)

26 aprilie 2014
A fost lansat noul album al lui Ian Anderson (Jethro Tull)
Celebrul artist ce va concerta in iunie la Bucuresti - Ian Anderson (Jethro Tull) a lansat zilele trecute cel mai nou album al sau: "Homo Erraticus"! Materialul contine 15 piese si abordeaza teme precum schimbarile climatice, controlul populatiei, corectitudinea politica si alte probleme sociale, avand convingerea ca noi toti avem obligatia sa pastram planeta pentru generatiile ce vor urma. Albumul a fost lansat prin intermediul Calliandra Records (proprietatea artistului) in colaborare cu Kscope Records.


In 1972, Jethro Tull a lansat albumul "Thick As A Brick", la baza acestuia stand un poem despre un copil minune pe nume Gerald Bostock. Dupa 40 de ani fanii curiosi au intrebat ce s-a intamplat cu Bostock, iar ca raspuns pentru acestia, Ian Anderson a lansat albumul "Thick As A Brick 2". Dar iata ca si noul album "Homo Erraticus" este in stransa legatura cu acest personaj. Noul material marcheaza intoarcerea lui Gerald, artistul scriind albumul dupa ce a citit un manuscris nepublicat al istoriculului amator Ernest T. Parritt (1865 - 1928). Am putea spune chiar ca noul album a fost scris de alter ego-ul artistului - Gerald Bostock, creierul fictiv din spatele albumului "Thick As A Brick" din 1972 si "Thick As A Brick II", lansat in 2012. Intrebat despre revenirea lui Gerald, Anderson spune: "El poate avea propriile sale idei si convingeri, poate spune lucruri pe care eu nu le-as spune, poate exprima lucruri care nu ma reprezinta pe mine."



Homo Erraticus contine 15 track-uri si este un album specific lui Anderson, cu piese captivante si versuri pline de duh, ce il vor face pe orice ascultator sa se simta ca si cum ar fi unul dintre cei mai isteti copii din clasa, care este ingrijorat de problemele planetei dar mascheaza totul cu o doza de umor. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre acest album ar fi ca acesta contine fragmente din propriile convingeri ale lui Anderson si aspecte ale personalitatii sale, nefiind insa o autobiografie. "Ganditi-va la cei mai cunoscuti autori de carti sau artisti. Nu cred ca Quentin Tarantino este la fel de violent in viata reala precum sunt filmele sale. Asta e un lucru ciudat in muzica rock: oamenii cred ca muzica reprezinta inima persoanei care canta. Nu este asa. Noi cream personaje" spunea Anderson despre gresita presupunere.


2-A_fost_lansat_noul_album_al_lu_kRbZ3utl.jpgTracklist "Homo Erraticus":

Part One: Chronicles
01. Doggerland
02. Heavy Metals
03. Enter The Uninvited
04. Puer Ferox Adventus
05. Meliora Sequamur
06. The Turnpike Inn
07. The Engineer
08. The Pax Britannica

Part Two: Prophecies
09. Tripudium Ad Bellum
10. After These Wars
11. New Blood, Old Veins

Part Three: Revelations
12. In For A Pound
13. The Browning Of The Green
14. Per Errationes Ad Astra
15. Cold Dead Reckoning


In iunie, Ian Anderson va concerta la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele pentru show-ul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!


Concertul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events.


http://www.youtube.com/watch?v=KHWig_8iq1c


http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top