Noutăți și comunicate

A doua editia a festivalului Shine, la Arenele Romane din Bucuresti

12 Decembrie 2014
A doua editia a festivalului Shine, la Arenele Romane din Bucuresti

Intre 4-5 iulie 2015 va avea loc Shine Open Air - a doua editie la Arenele Romane din Bucuresti. Festivalul isi propune sa ofere un lineup cu 6 artisti pe zi alaturi de un headliner international, combinand stiluri de la rock alternativ la indie la electro si trip hop. Dupa ce prima editie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera si Coma, Shine trece la urmatorul nivel oferind un eveniment de doua zile in probabil cea mai buna locatie de concerte open air, Arenele Romane. Festivalul Shine anunta primele cinci nume prezente pe afis: belgienii de la Triggerfinger, in premiera in Romania si trupele romanesti Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec.Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupa de alternatve-indie/stoner rock originara din Belgia, activa inca din 1998, trupa ce a cunoscut recunoastere mondiala odata cu interepretarea acustica a piesei “I follow rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fzWQV5OiQQQ

Cu 4 albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar in 2014, Triggerfinger au sustinut sute de showuri pe marile scene internationale cantand chiar si alaturi de Rolling Stones in Hyde Park din Londra. Triggerfinger a castigat, printre altele si Belgian Music Industry Award in 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music si best live-actAbonamentele pentru Shine sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

Primele 300 de abonamente de doua zile au preturi speciale 34 de lei Acces General si 49 de lei Golden Circle
- dupa, acestea vor costa 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie
- 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
- 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100Inca sapte trupe, dintre care un headliner international, vor fi anuntate cat de curand pe afis!

Un eveniment BestMusic Live Concerts
A doua editia a festivalului Shine, la Arenele Romane din Bucuresti Noutăți, comunicate Arenele Romane


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.