Noutăți și comunicate

A Night Of Earthen Praise - concert AVA INFERI in Wings Club

7 mai 2011
A Night Of Earthen Praise - concert AVA INFERI in Wings Club
Sambata, 07 mai 2011 Axa Valaha Productions va invita in exclusivitate in Romania primul concert de club al trupei portugheze AVA INFERI in Wings Club intr-un eveniment recomandat de Twilight 13 Media.

Detalii despre pretul si modul de achizitionare al biletelor vor fi anuntate in curand. Informatii la axa666[at]yahoo[dot]com sau tel. 0721107776.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.


Ava Inferi este trupa in care activeaza celebrul Rune Eriksen, cunoscut publicului ca Blasphemer, notoriul chitarist si compozitor al legendarei trupe norvegiene Mayhem, alaturi de care, timp de 13 ani, a conceput capodoperele "Wolf's Lair Abyss", "Grand Declaration Of War", "Chimera" sau "Ordo Ad Chao". Talentatul muzician este activ si in trupele Aura Noir sau Twilight of the Gods. Alaturi de Blasphemer si de trei cunoscuti muzicieni lusitani, oficiaza Carmen Simoes, una dintre cele mai interesante voci feminine ale scenei metal europene, cunoscuta datorita colaborarilor cu nu mai putin celebrii Moonspell si care s-a dedicat in totalitate trupei Ava Inferi, alaturi de care a lansat pana in acest moment patru albume de studio.

Ultimul material full-length, "Onyx", mixat si masterizat in celebrul Unisound Studio din Suedia de catre Dan Swano (cunoscut ca lider al trupelor Edge of Sanity sau Nightingale, dar si ca unul dintre cei mai importanti producatori scandinavi in materie de rock si metal) si lansat sub egida cunoscutei case de discuri Season of Mist, beneficiaza de reactii extrem de pozitive din partea fanilor si a publicatiilor de profil, fiind declarat albumul lunii de catre cea mai importanta revista franceza in materie de rock si metal, Metallian Magazine.
Ava Inferi este trupa care ii va insoti pe britanicii de la My Dying Bride de-a lungul intregului turneu britanic programat pentru luna mai, care aniverseaza cei 20 de ani de existenta ai trupei, fiind de asemenea confirmata in line-upul celui mai faimos festival scandinav, Inferno Festival.

Astfel ca pe 7 mai 2011, in avanpremiera turneului britanic, Ava Inferi va sosi la Bucuresti pentru un concert exclusiv, un eveniment cu totul special, care se va desfasura in Wings Club din Bucuresti. Trupa a ales Romania pentru a lansa noul album de studio in estul Europei datorita legaturii speciale pe care o are cu tara noastra, de la aparitia ca headliner in cadrul Ost Mountain Fest din 2010, pana la productia ultimului lor single care promoveaza albumul "Onyx", clipul piesei "Majesty" fiind realizat in totalitate in Romania, sub bagheta celui mai cunoscut artist roman din zona metal, Costin Chioreanu. Concertul Ava Inferi din Romania este un eveniment Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media.


Ava Inferi profile: www.myspace.com/avainferi
"Majesty" 2011 single: http://www.youtube.com/watch?v=629IANo8TpE
"Last Sign of Summer" 2010 single: http://www.youtube.com/watch?v=5HSw_57gzJc&feature=related

Sursa : Axa Valaha Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top